Mezun yazmıyor.
Mezun yazmıyor.
Bu sınavla birlikte 193 krediye ulaştım ve zorunlu dersim kalmadı ama suan mezun yazmıyor. Aktif yazıyor. Sizde de böyle mi?

Re: Mezun yazmıyor.
Çok Normal Henüz DAHA SINAV SONUÇLARI EKRANI AÇILMADI.
O EKRAN AÇILDIĞI ZAMAN AKTİF YAZISI DEĞİŞİR AZ SABREDELİM
O EKRAN AÇILDIĞI ZAMAN AKTİF YAZISI DEĞİŞİR AZ SABREDELİM

Daha mezuniyet incelemesi olacak dur bakalım. Kesin mezun olduk diye bir şey yok alttan ders çıkma ihtimali var.
Kredim 195 zorunlu dersim 0 ama alan yok-2den 7 ders geldi ben mezunmuyum ??????? bi yardım edin arkadaşlarrr
Bu Dönem İçinde ALAN YOK-2 Ye Geçti İseniz Veafddf yazdı:Kredim 195 zorunlu dersim 0 ama alan yok-2den 7 ders geldi ben mezunmuyum ??????? bi yardım edin arkadaşlarrr
Şuan Alan YOKDAN GELEN
MAT 3/4
FİZİK 3/4
KİMYA 3/4
BİYOLOJİ 3/4
DERSLERİ VEYA DERSİ Varsa AMA SADECE VE SADECE BU DERSLER OLUCAK ZORUNLU DERSLERİNİZDE
Mezunsunuz

Usta bana sağlık ve trafik kültürü diye ders eklenmişti alan yok 2ye geçince o ne öyle ya silinir mi acaba o da onunla birlikte 9 ders eklendi
Hocam Ders Seçim Ekranı Açılana Kadar Böyle Biraz Ders Eklenme Veya Silinme Durumu Devam Edebilir !Sharp28 yazdı:Usta bana sağlık ve trafik kültürü diye ders eklenmişti alan yok 2ye geçince o ne öyle ya silinir mi acaba o da onunla birlikte 9 ders eklendi
Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Dersi 2017 Yeni Müfredat Dersi Oluyor
Eski İsmi : TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ
Şimdilik Biraz Beklemede Kalın Ders Seçim Ekranı Açılınca İyice Netlik Kazanır
Kardeş ben ek sınava kayıt yenileyince birden 9 zorunlu dersi sildiler ek sınav derslerini seçince geri yüklediler ek sınavda 20 kredi almam gerekiyodu 29 kredi aldım alan yok 2 ye geçince bana kitledikleri dersleri silerlerse inşallag mezunum ama bu trafiği niye bana kitlediler anlamadım yaş kaç oldu hala lise illetiyle uğraşıyoruz ya
Müdür Sonuna Gelmişsin Sınav Sonuçları Sayfası Açıklansın Şuan Eklenen Zorunlu Dersler Silinir Siz Elinizden Geleni Yapmışsınız Altyapı Olmadığından Dogru Düzgün Çalışmıyor.Sharp28 yazdı:Kardeş ben ek sınava kayıt yenileyince birden 9 zorunlu dersi sildiler ek sınav derslerini seçince geri yüklediler ek sınavda 20 kredi almam gerekiyodu 29 kredi aldım alan yok 2 ye geçince bana kitledikleri dersleri silerlerse inşallag mezunum ama bu trafiği niye bana kitlediler anlamadım yaş kaç oldu hala lise illetiyle uğraşıyoruz ya
Mezun yazmaya başladı. Hiç muaf dersim olmadan mezun oldum. Darısı herkesin başına.