110 kredim var. Bu 3 sınav ile mezun olmam lazım.
https://i.hizliresim.com/qJj8j3.png seçtiğim dersler bunlar. Full 35 kredi lazım.
1= Bu dersler zor dersler mı?
2= Bu derslere nasıl çalışmam lazım?
35 kredi alabilir miyim?
Re: 35 kredi alabilir miyim?
hz muhammedin hayatı çok kolay ben hiç ama hiç çalışmadan 100 aldım hadis soruyor onu yorumlamanı istiyor zaten şıklarda var demokraside kolay galiba bende seçtim az önce test yaptım 70 aldım hiç çalışmadan dil ve anlatımda seçmeli olmayanla aynı konular diğer dersleri bende bilmiyorum kolaydır heraldeÖzlem003 yazdı:110 kredim var. Bu 3 sınav ile mezun olmam lazım.
https://i.hizliresim.com/qJj8j3.png seçtiğim dersler bunlar. Full 35 kredi lazım.
1= Bu dersler zor dersler mı?
2= Bu derslere nasıl çalışmam lazım?
Tam bilgisi olan kimse yok mu bu site içinde?
Kitaplar değişti diyorlar mesela.
Konulara nasıl çalışıcaz?
Cıkmış soru çözmek ise yaramayacak. Yeni konular da belli değil
Benim hepsinden geçmem lazım
Yok mu adam akıllı yardımcı olacak kimse?

Özlem Öncelikle Hoşgeldin ...Özlem003 yazdı:Tam bilgisi olan kimse yok mu bu site içinde?
Şimdi Kitaplar Değişti Değilde Müfredat Değişti Fakat HEPSİ DEĞİL VE AÇIK LİSE İÇİN HENÜZ NET BİŞEY YOK KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİK GELMİYİCEK AMA O KESİN.
Seçtiğin EKONOMİ İŞLETME PSİKOLOJİ DEMOKRASİ DERSLERİNE ŞİMDİ BİLE ÇIKMIŞ SORULAR OLSUN VEYA Şuanki Dersler Notları Bile YETERLİ Mantık Üzerine Sorulan Sorular.
Şuan İşlemdeki Kitaplar Bir Göz At İstersen
Hz. Muhammed (s.a.v) Hayatı 1-2
Hz. Muhammed (s.a.v) Hayatı 3-4
EKONOMİ 1 - 2 TEK KİTAP
İşletme 1
Psikoloji 1
Psikoloji 2
DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI
Dil ve Anlatım 5
Dil ve Anlatım 6
Dil ve Anlatım 7
Dil ve Anlatım 8
Resimdeki TÜM DERSLERİ ÇIKARTTIM Burada
Bu derslerin hepsini verdim en düşük notum 60 bunlar arasında. Şimdi girsem full çekerim neyse ki mezunum. 
Çıkmış soru çalış bolca. Çok kolay olacak.

Çıkmış soru çalış bolca. Çok kolay olacak.
Çok teşekkür ederim Jezxy arkadaşım
Peki internetten bu dersler için test alsam daha pratik olmaz mı. Seçmeli derslerin testleri varmıdır şuan yeni müfredata uygun
Diğer en az 60 alan kardeşim. Yanı sadece soru çözerek full puan alabilir miyim diyosun. O kadar basit mi
Peki internetten bu dersler için test alsam daha pratik olmaz mı. Seçmeli derslerin testleri varmıdır şuan yeni müfredata uygun
Diğer en az 60 alan kardeşim. Yanı sadece soru çözerek full puan alabilir miyim diyosun. O kadar basit mi

Sadece soru çözmek yetmez. Çıkmış sorular genelde çok faydalı ancak bazen işe yaramıyor. Kitaptan ders notlarına bakman lazım. Çıkmış sorular genelde dar konulu derslerde tekrar ediyor. Bunlar da dar konulu rahat ol sen bol bol soru çöz biraz da konu anlatımı çalış.Özlem003 yazdı:Çok teşekkür ederim Jezxy arkadaşım
- siyahiasker
- Asistan
Dil anlatım için sadece çıkmış sorulara çalışarak zorlanmadan geçtim ama bu demek olmuyor ki sen de geçeceksin. Dil anlatımlar için tembelögrenci sitesinden bi ders notlarına bak konuları anla ve zaten anladıgında dil anlatım çerez gelicek çok basit bir ders.Özlem003 yazdı:Tam bilgisi olan kimse yok mu bu site içinde?
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.