AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « 2016 »
- yorulmaz35
- Uzman
Re: AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « 2017 Son Mezun Adayları »
Hocam Vallahiyorulmaz35 yazdı:yüklenelim arkadaşlar o ek sınav gelecek

Vakit Çok Az Talep Ve İstek İçin Ondan Habire Konuyu Güncelliyorum

- hocasi-kilikli
Yani şimdi 2. ek sınav yalan mı oldu ?Jezxy yazdı:
Eğer Bu Hafta Ocak Ayı İçin Sınav Seçim Ekranı Açılır İse EK SINAV OLMAZ.
Maalesef HOCAM ÖYLE ..hocasi-kilikli yazdı:Yani şimdi 2. ek sınav yalan mı oldu ?Jezxy yazdı:
Eğer Bu Hafta Ocak Ayı İçin Sınav Seçim Ekranı Açılır İse EK SINAV OLMAZ.
AOL'ün Resmi Açıklamasında "2017/1.DÖNEM SINAVI 9 - 10 ARALIK 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR." Denildi. Bu Tarih Üniversite Diploma Teslim Tarihinden 19 Gün Öncesinin Tarihi AOL'ün Gelen Talepleri Karşılıksız Bırakmamak İçin HEM EK SINAV YAPMAYIM HEM DÖNEM SINAVINI ATLAMAMAK İÇİN DÖNEM SINAVINI ERKENE ÇEKEREK EK SINAV OLAYINA CEVAP NİTELİĞİ VERDİ.
2. AÖL Ek Sınav yapılmasını talep eden öğrenciler sosyal medyada imza kampanyası başlattılar. İmza kampanyasında yer alan açıklama metni şöyleydi:
Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrenciler olarak , 2017 ygs_lys sınavında başarılı olup üniversite kazandık ve ön kayıtlarımızı yaptık. ALAN YOK _2 den etkilenmemek ve zaten muaf olduğumuz derslerden tekrar sınava tabii tutulmamak için ayrıca 7_8 ekimde yapılan sınava elimizde olmayan sebeplerden dolayı katılamayan yada katılıp mağdur olan öğrenciler için; diğer yıllarda yapmış olduğunuz gibi hakkımız olan bir EK sınav daha istiyoruz. Yetkililer tarafından en kısa zamanda bir açıklama yapılmasını arz ve rica ederiz.
Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
Milli Eğitim Bakanlığı
Acik öğretim lisesi müdürlüğü
Başbakanlık
Halk Eğitim Merkezleri
İMZA KAMPANYASI
Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrenciler olarak , 2017 ygs_lys sınavında başarılı olup üniversite kazandık ve ön kayıtlarımızı yaptık. ALAN YOK _2 den etkilenmemek ve zaten muaf olduğumuz derslerden tekrar sınava tabii tutulmamak için ayrıca 7_8 ekimde yapılan sınava elimizde olmayan sebeplerden dolayı katılamayan yada katılıp mağdur olan öğrenciler için; diğer yıllarda yapmış olduğunuz gibi hakkımız olan bir EK sınav daha istiyoruz. Yetkililer tarafından en kısa zamanda bir açıklama yapılmasını arz ve rica ederiz.
Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
Milli Eğitim Bakanlığı
Acik öğretim lisesi müdürlüğü
Başbakanlık
Halk Eğitim Merkezleri
İMZA KAMPANYASI
Ek sınav olasılığı yok ise kayıt yenileme yapılsın mı çünkü öğrenci durumum donuk şuan
Hocam KAYIT YENİLEME Vakti Maalesef BİTTİ.Temmuz yazdı:Ek sınav olasılığı yok ise kayıt yenileme yapılsın mı çünkü öğrenci durumum donuk şuan
Yeni Kayıt Sadece : TEOG SINAVIYLA HERHANGİ BİR ÖRGÜN EĞİTİM OKULUNA YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLERE, 30 EKİM 2017 TARİHİNE KADAR Öğrencilere Açık.
Jezxy yazdı:Hocam KAYIT YENİLEME Vakti Maalesef BİTTİ.Temmuz yazdı:Ek sınav olasılığı yok ise kayıt yenileme yapılsın mı çünkü öğrenci durumum donuk şuan
Yeni Kayıt Sadece : TEOG SINAVIYLA HERHANGİ BİR ÖRGÜN EĞİTİM OKULUNA YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLERE, 30 EKİM 2017 TARİHİNE KADAR Öğrencilere Açık.
evet 12 ekimde bitmiş. siz kayıt yenileme yaptınız mı
Hocam 2017/1 DÖNEM DERSLERİNİN SONRADAN SEÇİLECEĞİNİ ÖĞRENİNCE SON GÜN KAYIT YENİLEME YAPTIRDIM.Temmuz yazdı:Jezxy yazdı:Hocam KAYIT YENİLEME Vakti Maalesef BİTTİ.Temmuz yazdı:Ek sınav olasılığı yok ise kayıt yenileme yapılsın mı çünkü öğrenci durumum donuk şuan
Jezxy yazdı:Hocam 2017/1 DÖNEM DERSLERİNİN SONRADAN SEÇİLECEĞİNİ ÖĞRENİNCE SON GÜN KAYIT YENİLEME YAPTIRDIM.Temmuz yazdı:Jezxy yazdı:
Hocam KAYIT YENİLEME Vakti Maalesef BİTTİ.
benim bilgim yoktu meb ile görüştüm hocam ne yazık ki çok üzgünüm. Tek çare ek sınav sanırım benim gibi insanlar mutlaka vardır sınav sonucları acıklanıyor ve kayıtlar bitiyor bu süreç kısa bi süreç. öneriniz var mı?
Hocam İnternet ve Sanal Ortamda SİZİN GİBİ BAYA KİŞİ VAR
SİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLAR DA VAR
MESALA ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ŞUAN OKUYOR FAKAT 1 DERSİ VEYA 2 3 KREDİ İÇİN TEKRAR 2.EK SINAVI BEKLEYENLER VAR
Kİ BU KİŞİLER SINAV OLMAZ İSE ÜNİVERSİTE KAYITLARI SİLİNİCEK
BUNDAN SONRA ARTIK HALK EĞİTİME BIRAKILACAK RESMİ DİLEKÇELER ÇOK DİKKAT ÇEKER AMA İŞTE EN KÖTÜSÜ İNTERNETDE 1000 2000 TALEP BULABİLİRSİN FAKAT
İŞ RESMİYETTE GEÇİNCE BİR ELİN 5 PARMAĞINI GEÇMEZ.
BEN BU DÖNEM ŞAŞTIM KALDIM BU AÇIK LİSENİN YAPTIĞI ŞEYLERE.
MESALA ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ŞUAN OKUYOR FAKAT 1 DERSİ VEYA 2 3 KREDİ İÇİN TEKRAR 2.EK SINAVI BEKLEYENLER VAR
BUNDAN SONRA ARTIK HALK EĞİTİME BIRAKILACAK RESMİ DİLEKÇELER ÇOK DİKKAT ÇEKER AMA İŞTE EN KÖTÜSÜ İNTERNETDE 1000 2000 TALEP BULABİLİRSİN FAKAT
Jezxy yazdı:Hocam İnternet ve Sanal Ortamda SİZİN GİBİ BAYA KİŞİ VAR
ben de üniversitedeyim,öğrenim görüyorum.Yemin ederim bir haftadır uyku uyuyamıyorum
Hocam vallahi aralık ayına kadar 2 3 sınav bile yapıcak imkanları varTemmuz yazdı:ben de üniversitedeyim,öğrenim görüyorum.Yemin ederim bir haftadır uyku uyuyamıyorum
adamlar bişeye uğraşmıyor sadece kitapçık basıyorlar
parasını biz veriyoruz.
Ama İnşallah EK SINAV AÇILIR YA. TALEP SAYFASINI KAPATMIŞTIM TEKRAR AÇTIM BU YÜZDEN İNŞALLAH AZ UZDA OLSA SESİMİZİ DUYARABİLİRİZ.
Jezxy yazdı:Hocam vallahi aralık ayına kadar 2 3 sınav bile yapıcak imkanları varTemmuz yazdı:ben de üniversitedeyim,öğrenim görüyorum.Yemin ederim bir haftadır uyku uyuyamıyorum
adamlar bişeye uğraşmıyor sadece kitapçık basıyorlar
parasını biz veriyoruz.
Ama İnşallah EK SINAV AÇILIR YA. TALEP SAYFASINI KAPATMIŞTIM TEKRAR AÇTIM BU YÜZDEN İNŞALLAH AZ UZDA OLSA SESİMİZİ DUYARABİLİRİZ.
İnşallah yapılır hocam konuyu güncel tutalım, ben de elimden geldiğim kadar yardımcı olurum güncel kalması için