147ye ek sınav talebinin artık alınmaması için talimat verilmiş. 147den istediğimiz yoğunluga ulaştık
Bundan sonraki talepleri bimer ve cumhurbaşkanlığı sistemlerinden 2.ek sınav istediğimizi dile getirmeye devam edelim.

Hocam Vallahi Sınav İçin Çok Geç Kalınmaya Başladı Ama Bu Ay Sonuna Kadar Netlik Kazanır. Çünkü Talep Çok Fazla Gözüküyor Hem Sosyal Medya Olsun Hem Haber Siteleri Olsun.yorulmaz35 yazdı:jezxy ne diyosun hocam 2. ek sınav yapılır mı? yapılırsa çok çok çok iyi olur
Çok Teşekkür EDERİM Talep İçin.Bysorun yazdı:Mezun oldum ama sizin için yinede başvuru yaptım.1 sorun olucak bende Mezun yazıyor artık sadece bekliyeceğim dimi sayfadan takip edicem bi yere başvurmama harç yatırmama gerek yok mob bey cevaplarsa sevirim.
Aynen Hocam Ama Netlik Kazanmadı Henüz Geçen Senelerdede Aynı Şekilde Yapılmış Fakatyorulmaz35 yazdı:yani anladığım kadarıyla ek sınav yapılırsa üniversite kazanan arkadaşlarımız mı faydalanabilecek sadece?
Rica Ederim Hocam ...Temmuz yazdı:Arkadaşlar selam, lütfen konu üzerine yoğunlaşalım sınav gerçekten bizim için çok önemli taleplerimizi bimer üzerinden mutlaka yapalım, konuyu güncel tutan Moderatörümüze de teşekkür ediyorum ben de elimden geldiği kadarıyla burada aktif olmaya çalışacağım. Ekstra olarak maöl/aöl web sitelerine mail olarak ek sınav talebini iletebilirsiniz.
Jezxy yazdı:Eğer Gün İçerisinde Bugün Açık Liseden Duyurusu Gelmez İse Tamamen 2017/1.DÖNEM SINAVI 9 - 10 ARALIK 2017 TARİHİNDE YAPILACAK Olan Sınava Odaklanalım Arkadaşlar.
Destekleriniz İçin Çok Çok Teşekkür Ederim.