Seçmeli ders öneri
Seçmeli ders öneri
Şeçmeli ders önerisi yapabilecek var mı acaba ? bide şeçmeli derse nasıl çalışıcam ? kitap olarak yok diye biliyorum.Kolay olanlardan söylerseniz iyi olur hem sınav zamanı yaklaşıyor herkes yararlanır. 

Re: Seçmeli ders öneri
dostum bu zamana kadar ögrendigim bilgiye göre seçmeli ile ortak dersin arasında hiçbişi yok yani anlayacağın ortak ders olan fizik 1 e çalışırken seçmeli fizik 1 alırsan ona çalışmaya gerek kalmadan ortak dersi geçer gibi onu da geçebilirsin . Bu seçmeli açıköğretime verilmiş bir avantaj . Ama ben daha alamadım dönem yetmiyor 

-
- Doktor
Felsefe 1-2 gayet ideal seçmeli ders seçimi için . 4 kredi temiz...
Tabi bunun icin felsefeyi sevmeli ve temel felsefe bilmeniz gerekiyor.
Ezber ile yaparım diyorsanız çuvallamak büyük ihtimal.
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
Seçmeli felsefe 1-2'nin konuları, 5. - 6.dönemdeki felsefe ile aynı dimi? Herhangi bir fark var mı?immanuelkant yazdı:Felsefe 1-2 gayet ideal seçmeli ders seçimi için . 4 kredi temiz...
Ben şuanda peygamberimizin hayatı adlı şeçmeli dersleri 4 nü şeçim.Hem konuya hakim olmak kolay.Şonuçta peygamberimi biliyorum
başka önericek var mı ? bide türk edebiyatı 8 şeçtim şeçmeli.Felsefeyide şeçerim felsefe derslerini verdim 2 sinide önceden kredisini alarak ama tekrara ona çalışmak istemiyorum çünkü mezun olmama az kaldı.Ekonomi ve psikoloji var onlar nasıl acaba ?