Sınav Hakkında
Sınav Hakkında
Merhaba herkese şimdi kitapları aldık 9 10 aralık da ki sınavda bu aldığım kitabların hepsinden mi sorumluyum. Sorumlu isem 2. sınavdan önce tekrar farklı kitaplar mı alicaz? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Re: Sınav Hakkında
Tamamdır fakat atıyorum tarih 1 hepsinden sorumluyuz bu 9 10 aralıkdaki sınav için demi diğer sınavda farklı kitap mı gelicek.
Hocam Tarih DersindeEnesYcl yazdı:Tamamdır fakat atıyorum tarih 1 hepsinden sorumluyuz bu 9 10 aralıkdaki sınav için demi diğer sınavda farklı kitap mı gelicek.
TARİH 1 MEB Devlet Kitapları Tarih 9 ders kitabının 1. ve 2. ünitesi
Sadece TARİH 1 DERSİ İÇİN 1 VE 2 ÜNİTEDEN SORULAR GELİCEK.
Hocam siz anlamadınız beni tarih örnek mesela HZ. MUHAMMED'İN (s.a.v) HAYATI 1 Kitabının Tamamı diyor ya bu tamamından ben sadave aralık daki sınavdan mi sorumluyum yoksa hem aralık hem diğer sınavdan mi
Aynen Sadece O Dersden Aralıktaki Sınavdan SorumlusunuzEnesYcl yazdı:Hocam siz anlamadınız beni tarih örnek mesela HZ. MUHAMMED'İN (s.a.v) HAYATI 1 Kitabının Tamamı diyor ya bu tamamından ben sadave aralık daki sınavdan mi sorumluyum yoksa hem aralık hem diğer sınavdan mi

O zaman nerdeyse 10 kitabn tamamından sorumluyuz 1 ay süremiz var çalışmak için hepsine.
Maalesef Hocam Normalde 2 veya 2,5 ay vaktimiz oluyordu
Bazı Kişilerde DERS SAYISI NEREDEYSE 15 BİLE BULUYOR.
BU SENE REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞEY YOK.
1 AY İÇİNDE NE ÇALIŞTIKSA KAR
Bazı Kişilerde DERS SAYISI NEREDEYSE 15 BİLE BULUYOR.
BU SENE REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞEY YOK.
1 AY İÇİNDE NE ÇALIŞTIKSA KAR
Aynen öyle benim de şansıma ilk senem saolun hocam cevaplar için.