Askerlik Tecili Hakkında
Askerlik Tecili Hakkında
Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir 

-
- Doktor
Re: Askerlik Tecili Hakkında
hocam bildiğim kadariyla tecil yaptirabilmek için, bütün dönem kayit yenilemiş olmaniz lazim. yani her dönem kayit yenileyip sinava girmiş olmaniz lazim.. yani ek c2 belgesinde butun sinavlara aktif girdiğiniz yazmali.. bir dönem kayit yenilemeyip sinava girmediginiz zaman, tecil etmiyorlar diye biliyorum.. ama yine de askerlik subesine gidip sorsan daha saglikli olur.devrimp yazdı:Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir
Onda bir sıkıntı yok zaten her sınava giriyorum ve aktifimservetinanc yazdı:hocam bildiğim kadariyla tecil yaptirabilmek için, bütün dönem kayit yenilemiş olmaniz lazim. yani her dönem kayit yenileyip sinava girmiş olmaniz lazim.. yani ek c2 belgesinde butun sinavlara aktif girdiğiniz yazmali.. bir dönem kayit yenilemeyip sinava girmediginiz zaman, tecil etmiyorlar diye biliyorum.. ama yine de askerlik subesine gidip sorsan daha saglikli olur.devrimp yazdı:Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir
- yorulmaz35
- Uzman
ben 12 dönem üstüyüm "dönem kaçırmadan hep aktif olmalısın" diyerek 1 yıl ertelediler. 12 dönemden sonra öğrencilik hakkın bitiyor öğrenci otobüs kartı vs. gibi haklardan faydalanamıyosun. 29 yaşına kadar öğretim kurumlarına bağlı kaldığın sürece tecil hakkın var. sorun çıkmaz.devrimp yazdı:Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir

çok teşekkür ederim peki bi sorumdaha var ders çalışamıyorum kafam yoruluyor son zamanlar sıkıntı bastı şöyle bi yöntem deniyorum test kitabını açtım çıkmış sorularrın cevaplarını işaretliyorum sonra çalışıp tekrar çözüyorum işe yararmıyorulmaz35 yazdı:ben 12 dönem üstüyüm "dönem kaçırmadan hep aktif olmalısın" diyerek 1 yıl ertelediler. 12 dönemden sonra öğrencilik hakkın bitiyor öğrenci otobüs kartı vs. gibi haklardan faydalanamıyosun. 29 yaşına kadar öğretim kurumlarına bağlı kaldığın sürece tecil hakkın var. sorun çıkmaz.devrimp yazdı:Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir
- yorulmaz35
- Uzman
yarar kardeşim internetten de testler çözebilirsindevrimp yazdı:çok teşekkür ederim peki bi sorumdaha var ders çalışamıyorum kafam yoruluyor son zamanlar sıkıntı bastı şöyle bi yöntem deniyorum test kitabını açtım çıkmış sorularrın cevaplarını işaretliyorum sonra çalışıp tekrar çözüyorum işe yararmıyorulmaz35 yazdı:ben 12 dönem üstüyüm "dönem kaçırmadan hep aktif olmalısın" diyerek 1 yıl ertelediler. 12 dönemden sonra öğrencilik hakkın bitiyor öğrenci otobüs kartı vs. gibi haklardan faydalanamıyosun. 29 yaşına kadar öğretim kurumlarına bağlı kaldığın sürece tecil hakkın var. sorun çıkmaz.devrimp yazdı:Arkadaşlar 06/11/1997 doğumluyum 2016 ve 2017 olmak üzere 2 kere tecil yaptırdım açık lisede 7. dönemdeyim dersleri aksattığım için 30 kredi aldım şuan 30 kredim var dersleri çalışmaya başladım artık fakat bu askerliği tecil ettirmekte sıkıntı yaratmaz dimi? Dönem olayı var diyorlar 12 dönemden sonra tecil yapılmıo die duydum inşallah öyle değildir

aslında böyle daha mantıklı aklında kalıyor hem yorulmadan çalışıyorsunyorulmaz35 yazdı:yarar kardeşim internetten de testler çözebilirsindevrimp yazdı:çok teşekkür ederim peki bi sorumdaha var ders çalışamıyorum kafam yoruluyor son zamanlar sıkıntı bastı şöyle bi yöntem deniyorum test kitabını açtım çıkmış sorularrın cevaplarını işaretliyorum sonra çalışıp tekrar çözüyorum işe yararmıyorulmaz35 yazdı:
ben 12 dönem üstüyüm "dönem kaçırmadan hep aktif olmalısın" diyerek 1 yıl ertelediler. 12 dönemden sonra öğrencilik hakkın bitiyor öğrenci otobüs kartı vs. gibi haklardan faydalanamıyosun. 29 yaşına kadar öğretim kurumlarına bağlı kaldığın sürece tecil hakkın var. sorun çıkmaz.
Arkadaşkar açıklisetv kanalında askerlik tecili ni ordaki çalışanın isteğine bağlı diyorlar tecil yapılmasının öyle birşey varmı ya 

Birebir Doğrudur Hocamdevrimp yazdı:Arkadaşkar açıklisetv kanalında askerlik tecili ni ordaki çalışanın isteğine bağlı diyorlar tecil yapılmasının öyle birşey varmı ya
Misal
Devletimiz 29 Yaşına Kadar Erteleme Kararı Sağlamış Vatandaşlarına
ve Bunu Liseyle Alakası Olmayan Fakat Öğrenciliğini Aktif Gösteren Kişi veya Kişiler O Yaşa Kadar Kendini Tecil Gösterebilir Yani Bu Yasayı Kötüye Kullanabilir.
Oradaki Memurlara Tecil Olayınızı Mantıklıca Söyleyip Bilgilendirdikten Sonra HİÇ BİR SIKINTI ÇEKMEZSİNİZ.
Doğrudur. Bana tek seferde 6 yıl tecil verdiler arkadaşım gitti 1 dönem tecil verdiler. Tamamen keyfi sistem. Bugün gittim tecilli bozdum bu arada ben askere gidiyorum.devrimp yazdı:Arkadaşkar açıklisetv kanalında askerlik tecili ni ordaki çalışanın isteğine bağlı diyorlar tecil yapılmasının öyle birşey varmı ya
Usta ben bu ek sınavda mezun oldum geçen sene 31.12.2017 tarihine kadar tecil ettirmiştim şimdi diploma ile ettirecemde 31 aralığa kadar vaktim var demi diplomayla tecil ettirmek için
Hayır mezun olduktan sonra 2 ay içerisinde şubeye gitmen gerekiyor. Aralığın ilk haftasına kadar vaktin var bir an önce git şubeye.Sharp28 yazdı:Usta ben bu ek sınavda mezun oldum geçen sene 31.12.2017 tarihine kadar tecil ettirmiştim şimdi diploma ile ettirecemde 31 aralığa kadar vaktim var demi diplomayla tecil ettirmek için
@bakansiz
Hayırlı Tezkereler Hocam ALLAH ÇARÇABUK BİTİRİP DÖNMEYİ NASİP EYLER İNŞALLAH
İnşallah. Bugün muayenede takıldım.Jezxy yazdı:@bakansiz
Tansiyonum çok yüksek çıktı 3 kere ölçüldü yine yüksek.

bakansiz yazdı:İnşallah. Bugün muayenede takıldım.Jezxy yazdı:@bakansiz
Tansiyonum çok yüksek çıktı 3 kere ölçüldü yine yüksek.Yarın yine ölçüm yapılacak bir sorun çıkmazsa yarın işlemler bitiyor. 23 yaşında geç de olsa gidiyorum.
Hocam ASKERLİK Stresi Falandır Ya Yarın Hayırlısı İse Çözülür