2018 İş Takvimi
2018 İş Takvimi
Arkadaşlar 2018 yılının ilk sınavı hangi ayda yapılır tahminen? İş takvimi yayınlanmamış henüz. Bu yılın son sınavı Aralık ayında yapılacağına göre Mart ayı gibi mi olur acaba sınav?
Re: 2018 İş Takvimi
2018 Yılının İlk Sınavı Derken ?havvaaa yazdı:Arkadaşlar 2018 yılının ilk sınavı hangi ayda yapılır tahminen? İş takvimi yayınlanmamış henüz. Bu yılın son sınavı Aralık ayında yapılacağına göre Mart ayı gibi mi olur acaba sınav?
2017–2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ TAKVİMİ
İlk Sınavı 9 - 10 ARALIK 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.
Yapılıcak Aslında Bu Sınav Tarihi Erkene Çekildiğinden Dolayı 2017-1 Sınavı Olarak Geçiyor Normalde 2018-1 Sınavı Olucaktı.
Ya çok pardon yanlış ifade etmişim farkında olmadan. Demek istediğim bir sonraki sınav hangi ayda yapılır? olacaktıJezxy yazdı:2018 Yılının İlk Sınavı Derken ?havvaaa yazdı:Arkadaşlar 2018 yılının ilk sınavı hangi ayda yapılır tahminen? İş takvimi yayınlanmamış henüz. Bu yılın son sınavı Aralık ayında yapılacağına göre Mart ayı gibi mi olur acaba sınav?
2017–2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ TAKVİMİ
İlk Sınavı 9 - 10 ARALIK 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.
Yapılıcak Aslında Bu Sınav Tarihi Erkene Çekildiğinden Dolayı 2017-1 Sınavı Olarak Geçiyor Normalde 2018-1 Sınavı Olucaktı.
Estf. Yanlış Yönlendirmeyim Takvim Açıklanmadı Ama
Aralık Sınavını EK SINAV YAPAMADIKLARINDAN BİRDE ÜNİTERSİTEDE KAYIT DURUMU SIKINTI OLAN KİŞİLER İÇİN ERKENE ÇEKTİLER.
Bundan Sonraki Sınavı Ya Şubat Yada Mart Ayında Yaparlar.
Aralık Sınavını EK SINAV YAPAMADIKLARINDAN BİRDE ÜNİTERSİTEDE KAYIT DURUMU SIKINTI OLAN KİŞİLER İÇİN ERKENE ÇEKTİLER.
Bundan Sonraki Sınavı Ya Şubat Yada Mart Ayında Yaparlar.