Tüm herkese cümleten Selamın Aleykum abilerim. Ben Tunceli/Hozat'da vatani görevimi yapmaktayım. 15 günlük izine geldim şuan Hatay ilindeyim, evimdeyim. Derslerimi sistem seçmiş benim yerime. Zorunlu dersim sadece 1 tane var, oda Yabancı dil 8 dersi. Sistemin seçtigi dersler aşagıdaki şekilde.
/Girişimcilik=1\
/Psikoloji=1\
/İşletme=1\
/Temel dini bilgiler=1.2\
/Hz.Muhammedin hayatı=1.2.3.4\
/Dil anlatım seçmeli=5.6.7.8\
/Mantık=1\
/Ingilizce =8 \
Halk eğitim merkezine gittim kitap kalmamış. Orada ki memur bu saatten sonra kitap vs yetişmez dedi. Ben sınava nasıl hazırlanabilirim. Bu sınavdan 20 kredi almam lazım. Nasıl alabilirim? 20 kredi almam lazım en kötü. Şimdiden hepinizden allah razı olsun.
Şuan askerim, yardım eder misiniz bu kardeşinize?
-
Re: Şuan askerim, yardım eder misiniz bu kardeşinize?
Hocam Hoşgeldin
İngilizce Haricinde Müfredat Aynı Kaldı Çıkmış Sorular Çok Çok İşine Yarar
Son 2 Dönemin Sorularını EZBERLEYİN İngilizce Haricinde Diğer Derslerinize Yeter
İngilizce İçin Pratik Lazım Son Hafta Yüklenebilirseniz O DERSE ÖZEN GÖSTERİN.

Son 2 Dönemin Sorularını EZBERLEYİN İngilizce Haricinde Diğer Derslerinize Yeter
-
Hocam ilgilendiğin icin cok tesekkur ederim sana. Iyiki bu foruma üye olmuşum diyorum şuan.Jezxy yazdı:Hocam Hoşgeldin![]()
Son 2 sınavda çıkmış soruları yazicidan mı cikarip calisayim yoksa telefondan(online) cikmis soruları açıp mı calisayim? Hangisi daha faydalı olur hocam
Wonderfull31 yazdı:Hocam ilgilendiğin icin cok tesekkur ederim sana. Iyiki bu foruma üye olmuşum diyorum şuan.
Son 2 sınavda çıkmış soruları yazicidan mı cikarip calisayim yoksa telefondan(online) cikmis soruları açıp mı calisayim? Hangisi daha faydalı olur hocam
Hocam Estf. Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışıyorum

Şimdi Çıktı Masrafı Ayrı Bir Dert Eğer Yazıcı Masrafı VS Dert Olmaz Derseniz Kağıda Basım Hali İşinize Yarar Soruları Unutsanız Bile Göz Aşınalığınız Olur.
Ama Yok Çıktı Olmaz İse Dert Değil Telefondan Ezberde İşinizi Görür

-
Hocam çok teşekkür ederim. Son 2 dönemin sorularına calisarak 20 kredi alabilirim değil mi. Alamazsam ayvayı yerim de 

Hocam Dersleriniz Cidden Çok Basit Ama Yinede Tekrar Ve Ezber Gerektiren Dersler Son 2 Dönem Gayet Yeterli.
-
Çıkmış sorular gelir değil mi seçmeli dersler de hocam?Jezxy yazdı:Hocam Dersleriniz Cidden Çok Basit Ama Yinede Tekrar Ve Ezber Gerektiren Dersler Son 2 Dönem Gayet Yeterli.
Yeterli olur her dersten 45 puan almak için değil mi ?