Hangi Konulardan Sorumluyum ?
-
Hangi Konulardan Sorumluyum ?
Seçmeli derslerimden hangi kitaplardan sorumlu olduğumu biliyorum ama konuları bilmiyorum kitabın hepsinden mi sorumlu olacağız yoksa ?
-
Re: Hangi Konulardan Sorumluyum ?
Fakat seçmeli derslerin kitabı farklıymış sanırım ve benim derslerim de seçmeli. Ben, bu attığınız linkteki bilgilere göre hareket edip çalışıyordum ve bana verdikleri kitaplar da bunlardandı fakat şu linkte paylaştıgınıza göre bu kitapların içerikleri tamamen farklı ;
viewtopic.php?f=2&t=16868
Acaba ne yapmam gerekir ?
Hocam EN Kısa Yolu
Siz Seçmeli Derslerinizi Yazın
Yada
AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ Yapıp > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > 2017-1 Tıklayıp Ekran Görüntüsünü Paylaşın
Daha Sağlıklı Yardımcı Oluruz Hocam.
Siz Seçmeli Derslerinizi Yazın
Yada
AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ Yapıp > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > 2017-1 Tıklayıp Ekran Görüntüsünü Paylaşın
Daha Sağlıklı Yardımcı Oluruz Hocam.
-
https://i.hizliresim.com/nJdkyg.png
Bana verdikleri tüm fen kitapları sizin üstte attığınız linktekilerle örtüşüyor ama sanırım böyle olamamsı lazım.
Bana verdikleri tüm fen kitapları sizin üstte attığınız linktekilerle örtüşüyor ama sanırım böyle olamamsı lazım.
Hocam Derslerinizi Anlatıyımqweklasdmz yazdı:https://i.hizliresim.com/nJdkyg.png
- Seçmeli Psikoloji 1 dersi için Psikoloji 1 ders kitabından sorumlusunuz.
- Seçmeli Psikoloji 2 dersi için Psikoloji 2 ders kitabından sorumlusunuz.
- PSİKOLOJİ 1 Kitabının Tamamı
- PSİKOLOJİ 2 Kitabının Tamamı
- Seçmeli Biyoloji 3 dersi için Biyoloji 7 ders kitabından sorumlusunuz.
- BİYOLOJİ 7 İpek Yolu Yayın Dağıtım biyoloji 12 ders kitabının 1. ve 2. ünitesi
- BİYOLOJİ 7 Kök-e Yayıncılık biyoloji 12 ders kitabının 1. ve 2. ünitesi
- Seçmeli Dil ve Anlatım 6 dersi için Dil ve Anlatım 6 ders kitabından sorumlusunuz.
- Dil ve Anlatım 6 Kitabının Tamamı
- Seçmeli Biyoloji 1 dersi için Biyoloji 5 ders kitabından sorumlusunuz.
- Seçmeli Biyoloji 2 dersi için Biyoloji 6 ders kitabından sorumlusunuz.
- BİYOLOJİ 5 KÖK-e Yayınları Biyoloji 11 ders kitabının 1. ünitesi
- BİYOLOJİ 5 Devlet Kitapları Biyoloji 11 ders kitabının 1. ünitesi
- BİYOLOJİ 5 İpek Yolu Yayın Dağıtım Biyoloji 11 ders kitabının 1. ünitesi
- BİYOLOJİ 6 KÖK-e Yayınları Biyoloji 11 ders kitabının 2. ve 3. ünitesi
- BİYOLOJİ 6 Devlet Kitapları Biyoloji 11 ders kitabının 2. ve 3. ünitesi
- BİYOLOJİ 6 İpek Yolu Yayın Dağıtım Biyoloji 11 ders kitabının 2. ve 3. ünitesi
- Seçmeli Fizik 3 dersi için Fizik 7 ders kitabından sorumlusunuz.
- FİZİK 7 MEB Devlet Kitapları Fizik 12 ders kitabının 1.2. ve 3. Ünitesi
- Seçmeli Kimya 3 dersi için Kimya 7 ders kitabından sorumlusunuz.
- KİMYA 7 Evrensel İletişim Yayınları Kimya 12 ders kitabının 1.ve 2. Ünitesi
- KİMYA 7 Nova Yayıncılık Kimya 12 ders kitabının 1.ve 2. Ünitesi
-
Emeğiniz için teşekkür ederim. Görünüşe göre bazı derslere giremeyeceğim yanlış kitaplar verildiği için. Girmeyeceğim dersler diploma notuma negatif bir şekilde etkiler mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı ? Yani aslında demek istediğim eğer bir sınava girmezsem '0' notu mu gözükecek ?
Hocam Şimdi Şöyle Bir Olay Varqweklasdmz yazdı:Emeğiniz için teşekkür ederim. Görünüşe göre bazı derslere giremeyeceğim yanlış kitaplar verildiği için. Girmeyeceğim dersler diploma notuma negatif bir şekilde etkiler mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı ? Yani aslında demek istediğim eğer bir sınava girmezsem '0' notu mu gözükecek ?
Mesala Sınava Gireceğiniz Cevap Kağıdında
Diğer Derslerinizin Yanında O Sınava Girmeyeceğiniz Ders Var İse O Dersden Başarısız Sayılırsınız.
Buda Bir Dersten 3 Kere Başarısız Olup Muaf Olduğunuz Sayıyı 2 Ye Düşürür.
Dersten 0 Almanız Açık Lisede Problem Teşkil Etmiyor. Diplomayı Sadece Muaf Dersler Etkiliyor.
-
Girmeyeceğim, yani başarısız olarak gözükeceğim ders zaten bir seçmeli ders. Buna göre 'başarısız' olarak gözükeceğim için ders seçmeli olduğu halde bile sonraki dönem vermek zorunda mı kalırım yoksa herhangi bir sorun teşkil etmez mi ? Bu arada söyledim mi bilmiyorum ama kredi eksiğim de yok ona göre daha net bir cevap verebilirsiniz belki.Jezxy yazdı:Hocam Şimdi Şöyle Bir Olay Varqweklasdmz yazdı:Emeğiniz için teşekkür ederim. Görünüşe göre bazı derslere giremeyeceğim yanlış kitaplar verildiği için. Girmeyeceğim dersler diploma notuma negatif bir şekilde etkiler mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı ? Yani aslında demek istediğim eğer bir sınava girmezsem '0' notu mu gözükecek ?
Mesala Sınava Gireceğiniz Cevap Kağıdında
Diğer Derslerinizin Yanında O Sınava Girmeyeceğiniz Ders Var İse O Dersden Başarısız Sayılırsınız.
Buda Bir Dersten 3 Kere Başarısız Olup Muaf Olduğunuz Sayıyı 2 Ye Düşürür.
Dersten 0 Almanız Açık Lisede Problem Teşkil Etmiyor. Diplomayı Sadece Muaf Dersler Etkiliyor.
Hocam Şöyle Söyleyim
Ders Seçmeli veya Ortak Fark Etmeksizin Muaf Olma Olayı Aynı 3 Sınavda Hangi Dersten Başarısız Olursanız Ondan Muaf Tutuluyorsunuz.
Seçmeli Dersler Asla Siz Ders Seçim Ekranına Taşımadıkça Karşınıza Çıkmaz. Bir Sonraki Sınava O DERSİ EKLEYİP EKLEMEMEK TAMAMEN SİZİN KARARINIZA BAĞLI OLUYOR. Zorunlu Olarak Karşınıza Çıkmaz.
Şuan Tamamen ORTAK DERSLERİ TEMİZLEMEK ÜZERE ÇALIŞMA YAPMANIZ GEREKİYOR.
Zorunlu Ders Sayınızı 0 İndirdikten Sonra Eğer Mezuniyete Hala Kredi Açığımız Kalır İse O Zaman Seçmeli Derslere Uğraşmak Daha Mantıklı Olucak
Başarılar Dilerim Sınavda ...
Ders Seçmeli veya Ortak Fark Etmeksizin Muaf Olma Olayı Aynı 3 Sınavda Hangi Dersten Başarısız Olursanız Ondan Muaf Tutuluyorsunuz.
Seçmeli Dersler Asla Siz Ders Seçim Ekranına Taşımadıkça Karşınıza Çıkmaz. Bir Sonraki Sınava O DERSİ EKLEYİP EKLEMEMEK TAMAMEN SİZİN KARARINIZA BAĞLI OLUYOR. Zorunlu Olarak Karşınıza Çıkmaz.
Şuan Tamamen ORTAK DERSLERİ TEMİZLEMEK ÜZERE ÇALIŞMA YAPMANIZ GEREKİYOR.
Zorunlu Ders Sayınızı 0 İndirdikten Sonra Eğer Mezuniyete Hala Kredi Açığımız Kalır İse O Zaman Seçmeli Derslere Uğraşmak Daha Mantıklı Olucak

Başarılar Dilerim Sınavda ...
-
Teşekkür ederim, iyi günler.
Merhaba ben yeni kayit yaptirdim lise 1.ve biraz arastirdim hangi unitete calisacagimdan ama tamamina diyo anlamadim.mesela biyolojide 5 unite var hangi uniteye calisacagimi bilmiyorum. Lufen ne bi sekilde yardimci olumusunuz?
Merhaba HoşgeldinAlya yazdı:Merhaba ben yeni kayit yaptirdim lise 1.ve biraz arastirdim hangi unitete calisacagimdan ama tamamina diyo anlamadim.mesela biyolojide 5 unite var hangi uniteye calisacagimi bilmiyorum. Lufen ne bi sekilde yardimci olumusunuz?

Alya Şu Sayfanın En Altındaki Yazıları Bir Oku
viewtopic.php?f=155&p=181242
Aklına Takılan Sorular Olursa Yaz Elimden Geldiğince Cevap Veriyim
Ya cidden bu bana yardimci olmuyo. Ben diyorum ki 5 unite var ve hangi uniteye calisicam onu diyorum ama bu sorunumun pek cevabi yok..
Tamam Tamam Problem Değil "biyolojide" Demişsiniz Fakat Handi Dersi Belirtmemişsiniz İsterseniz ?Alya yazdı:Ya cidden bu bana yardimci olmuyo. Ben diyorum ki 5 unite var ve hangi uniteye calisicam onu diyorum ama bu sorunumun pek cevabi yok..
AOL ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > Sol Menüden ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER Altında > Ders Bilgileri (Alınan) > Dönem Dersleri > Ortada Açılan Kısımda
2017-1 Tıklayıp Oranın Ekran Görüntüsünü Paylaşın Yada
Hangi Derslerde Bilgi Almak İstediğini Yazın Ben Bakıyım ...