Sınav giriş belgesi

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
lvaih

Sınav giriş belgesi

Mesaj gönderen lvaih » 01 Ara 2017, 16:38

Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?

Jezxy
Onursal Üye

Re: Sınav giriş belgesi

Mesaj gönderen Jezxy » 01 Ara 2017, 18:22

lvaih yazdı:Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?
Henüz Giriş Belgeleri Açıklanmadı Pazartesi Salı Gibi Açıklanır.

Temini İçin : " ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP ---> ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) ---> Sınav Giriş Belgesine Ulaşabilirsiniz.

Sınava Girerken Dikkat Edilmesi Gerekenler :!:

1. Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
  2. Adayların sınavlara; çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş v.b. eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlarla girmesi yasaktır.
  3. Adaylar sınavlarda yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır.
  4. Adaylardan, Sınav Yürütme Kurulu tarafından yedek salonda sınava alınması uygun görülenler, her ne sebeple olursa olsun Sınav Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salon dışında başka bir merkezde sınava giremez.
  5. Yedek salonda sınava girecek adayların, sınavına girecekleri dersin adı (İngilizce 5 gibi) ile birlikte dersin kodunu cevap kağıdına mutlaka kodlamaları gerekmektedir.
  6. Bireysel veya toplu olarak kopya çeken veya kopya çektirilmesine imkân sağlayan kişiler, hapis cezası ile cezalandırılır. Detaylar aol.meb.gov.tr ve maol.meb.gov.tr adreslerinde yayınlanmıştır.

Alya

Mesaj gönderen Alya » 04 Ara 2017, 15:10

Sinav giris yerleri belli oldumu acaba?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 04 Ara 2017, 16:19

Alya yazdı:Sinav giris yerleri belli oldumu acaba?
Maalesef Gün İçinde Açıklanmasını Bekliyoruz :)

Kullanıcı avatarı
Cemree

Mesaj gönderen Cemree » 04 Ara 2017, 17:13

Peki hani yeni çıkan çipli kimlik kartı değil de eski nüfus cüzdanıyla girilse bir sıkıntı çıkar mı?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 04 Ara 2017, 17:47

Cemree yazdı:Peki hani yeni çıkan çipli kimlik kartı değil de eski nüfus cüzdanıyla girilse bir sıkıntı çıkar mı?
Hala Eski Düzen Nüfus Cüzdanı Geçerlidir Onunla Birlikte Sınava Girebilirsiniz Başarılar Dilerim :gozkırkma:

vinz

Mesaj gönderen vinz » 08 Ara 2017, 14:54

öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır. denilmiş benim kimlik kartım yok sıkıntı olur mu? ve kimlik kartı nerden alınıyor 1 güne çıkar mı

Pazernus
Doktor

Mesaj gönderen Pazernus » 08 Ara 2017, 16:18

Burda 1 kişinin bile öğrenci kimlik belgesi olduğunu sanmıyorum
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs

cakir

Mesaj gönderen cakir » 08 Ara 2017, 16:28

Jezxy yazdı:
lvaih yazdı:Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Henüz Giriş Belgeleri Açıklanmadı Pazartesi Salı Gibi Açıklanır.

Temini İçin : " ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP ---> ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) ---> Sınav Giriş Belgesine Ulaşabilirsiniz.

Sınav giriş belgesini çıktı olarak yanımıza alıp götüreceğiz değil mi?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 08 Ara 2017, 19:06

Aynen Hocam Sınav Giriş Belgesi ÇIKTISI ve Kimlik Yada Ehliyet Bu Kadar :)

selin1955

Mesaj gönderen selin1955 » 08 Ara 2017, 19:22

Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 08 Ara 2017, 19:39

selin1955 yazdı:Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?
Öncelikle Hoşgeldin

İngilizce 1 - 8 Kadar 2017 Müfredatlı Kitaplar Geldi Lakin Pratiğiniz Varsa Yapabileceğiniz Bir Ders

Artık Çıkmış Sorular İşinize Yaramaz Ünitenin İçinde Pratik Sorular Varsa Ona Yakın Soruları Gelebilir.

Mrronaldo
Doktor

Mesaj gönderen Mrronaldo » 08 Ara 2017, 21:46

selin1955 yazdı:Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?
İngilizce çok kolay sorular çıkıyor.İngilizicem benimde orta seviyeyi yakın yani kelimelerin ne anlama geldiğini biliyorsan çok rahat yaparsın zaten
9 soru bildin mi geçiyorsun.Tavsiyem kendini kasma he bi son kontrol yapıcam diyorsan.Açık lisenin sayfasına girip sınava hazırlık kısmına tıkla ordan ders kitapları kısmına tıklayıp hangi dersten gireceksen gir bak.Kitapta ki sorularda çıkabiliyor.Ama dediğim gibi az çok kelimelerin türkçe anlamını biliyorsan zorlamadan yaparsın.

“Sınavlar” sayfasına dön