Sınav giriş belgesi
Sınav giriş belgesi
Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?
Re: Sınav giriş belgesi
Henüz Giriş Belgeleri Açıklanmadı Pazartesi Salı Gibi Açıklanır.lvaih yazdı:Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?
Temini İçin : " ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP ---> ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) ---> Sınav Giriş Belgesine Ulaşabilirsiniz.
Sınava Girerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

- Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
- Adayların sınavlara; çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş v.b. eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlarla girmesi yasaktır.
- Adaylar sınavlarda yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır.
- Adaylardan, Sınav Yürütme Kurulu tarafından yedek salonda sınava alınması uygun görülenler, her ne sebeple olursa olsun Sınav Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salon dışında başka bir merkezde sınava giremez.
- Yedek salonda sınava girecek adayların, sınavına girecekleri dersin adı (İngilizce 5 gibi) ile birlikte dersin kodunu cevap kağıdına mutlaka kodlamaları gerekmektedir.
- Bireysel veya toplu olarak kopya çeken veya kopya çektirilmesine imkân sağlayan kişiler, hapis cezası ile cezalandırılır. Detaylar aol.meb.gov.tr ve maol.meb.gov.tr adreslerinde yayınlanmıştır.
Re: Sınav giriş belgesi
Sinav giris yerleri belli oldumu acaba?
Re: Sınav giriş belgesi
Maalesef Gün İçinde Açıklanmasını BekliyoruzAlya yazdı:Sinav giris yerleri belli oldumu acaba?

Re: Sınav giriş belgesi
Peki hani yeni çıkan çipli kimlik kartı değil de eski nüfus cüzdanıyla girilse bir sıkıntı çıkar mı?
Re: Sınav giriş belgesi
Hala Eski Düzen Nüfus Cüzdanı Geçerlidir Onunla Birlikte Sınava Girebilirsiniz Başarılar DilerimCemree yazdı:Peki hani yeni çıkan çipli kimlik kartı değil de eski nüfus cüzdanıyla girilse bir sıkıntı çıkar mı?

Re: Sınav giriş belgesi
öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır. denilmiş benim kimlik kartım yok sıkıntı olur mu? ve kimlik kartı nerden alınıyor 1 güne çıkar mı
Re: Sınav giriş belgesi
Burda 1 kişinin bile öğrenci kimlik belgesi olduğunu sanmıyorum
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Re: Sınav giriş belgesi
Jezxy yazdı:Henüz Giriş Belgeleri Açıklanmadı Pazartesi Salı Gibi Açıklanır.lvaih yazdı:Merhaba sınav giriş belgesini ne zaman ve nerden alabilirim?
Sınava girerken fotoğraflı nüfus cüzdanı gerekiyormuş fotoğrafım yok alınmaz mıyım?
Temini İçin : " ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP ---> ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) ---> Sınav Giriş Belgesine Ulaşabilirsiniz.
Sınav giriş belgesini çıktı olarak yanımıza alıp götüreceğiz değil mi?
Re: Sınav giriş belgesi
Aynen Hocam Sınav Giriş Belgesi ÇIKTISI ve Kimlik Yada Ehliyet Bu Kadar 

Re: Sınav giriş belgesi
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?
Re: Sınav giriş belgesi
Öncelikle Hoşgeldinselin1955 yazdı:Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?
İngilizce 1 - 8 Kadar 2017 Müfredatlı Kitaplar Geldi Lakin Pratiğiniz Varsa Yapabileceğiniz Bir Ders
Artık Çıkmış Sorular İşinize Yaramaz Ünitenin İçinde Pratik Sorular Varsa Ona Yakın Soruları Gelebilir.
Re: Sınav giriş belgesi
İngilizce çok kolay sorular çıkıyor.İngilizicem benimde orta seviyeyi yakın yani kelimelerin ne anlama geldiğini biliyorsan çok rahat yaparsın zatenselin1955 yazdı:Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. İngilizce müfredatı değiştiği için çıkmış sorular ise yaramıyor. Ben genelde çıkmış sorulara calisirdim.şimdi neyapmali kitaptaki sorulardan çıkar mı nederece değişti mufredat?
9 soru bildin mi geçiyorsun.Tavsiyem kendini kasma he bi son kontrol yapıcam diyorsan.Açık lisenin sayfasına girip sınava hazırlık kısmına tıkla ordan ders kitapları kısmına tıklayıp hangi dersten gireceksen gir bak.Kitapta ki sorularda çıkabiliyor.Ama dediğim gibi az çok kelimelerin türkçe anlamını biliyorsan zorlamadan yaparsın.