Soru Kitapçıkları ??
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Soru Kitapçıkları ??
Hayırlı akşamlar.
Soru kitapçıklarını ne zaman nasıl alıcaz bilgisi olan varmıdır acep ?
Dünya devleti ebedi değildir.Fani cihanda hiç kimse de ölümsüz değildir.
Re: Soru Kitapçıkları ??
Kitapçıkları vericeklerini hiç sanmıyorum çünkü ne ad soyadınızı yazın dediler nede bi şey söylediler.Kitapçıkları verseler herhalde herkese vermeleri gerekir ama alan kimseyi görmedim.Fatih Sultan Mehmet yazdı:Hayırlı akşamlar.
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Mrronaldo yazdı:Kitapçıkları vericeklerini hiç sanmıyorum çünkü ne ad soyadınızı yazın dediler nede bi şey söylediler.Kitapçıkları verseler herhalde herkese vermeleri gerekir ama alan kimseyi görmedim.Fatih Sultan Mehmet yazdı:Hayırlı akşamlar.
Hocam bizde yazdırıyorlar ve gelip alabileceiğimizi söylediler ama daha bişey söylemediler. Bu ay sonu sınav sonuçları açıklanırmı bilmiyorum ama kitapçıkları alıp bakmak istiyorum

Hangi şehirde girdin sınava ? ben istanbulda yaşıyorum burda girdim girdiğim okulunda yanında da liseler filan var bi çok kişi gördüm kimse almamış ilginçFatih Sultan Mehmet yazdı:Mrronaldo yazdı:Kitapçıkları vericeklerini hiç sanmıyorum çünkü ne ad soyadınızı yazın dediler nede bi şey söylediler.Kitapçıkları verseler herhalde herkese vermeleri gerekir ama alan kimseyi görmedim.Fatih Sultan Mehmet yazdı:Hayırlı akşamlar.
Hocam bizde yazdırıyorlar ve gelip alabileceiğimizi söylediler ama daha bişey söylemediler. Bu ay sonu sınav sonuçları açıklanırmı bilmiyorum ama kitapçıkları alıp bakmak istiyorum

- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Antalya hocam. Ama hemen vermiyorlar sanırım bende o yüzden foruma sormak istedim.Mrronaldo yazdı:Hangi şehirde girdin sınava ? ben istanbulda yaşıyorum burda girdim girdiğim okulunda yanında da liseler filan var bi çok kişi gördüm kimse almamış ilginçFatih Sultan Mehmet yazdı:Mrronaldo yazdı:
Kitapçıkları vericeklerini hiç sanmıyorum çünkü ne ad soyadınızı yazın dediler nede bi şey söylediler.Kitapçıkları verseler herhalde herkese vermeleri gerekir ama alan kimseyi görmedim.
Hocam bizde yazdırıyorlar ve gelip alabileceiğimizi söylediler ama daha bişey söylemediler. Bu ay sonu sınav sonuçları açıklanırmı bilmiyorum ama kitapçıkları alıp bakmak istiyorumşehir farklı herhalde.
Genelde pazar günü 12:30 1 gibi veriyorlar.
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Sağ ol hocam ya yarın sorayım bari yetkililere eyvallahBurak1907 yazdı:Genelde pazar günü 12:30 1 gibi veriyorlar.
Benim önemli sınavlarım bugündü, yarın 11de falan çıksam bugünkü kitapçıkları verirler mi yoksa yine de 13e kadar bekletirler mi ?
Boşuna isteme normalde vermeleri gerekiyor ama okul ısısı için OKUL KAZAN DAİRELERİNDE yakıyorlar adamlar götlerinin güzelliklerini düşünüyorlar yani.Ben şikayet ettim onları.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
-
- Acemi
1 de gel dediler gittim okul kapalı
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Geçmiş olsun hocam.Banada yarın gel dedi müdür yardımcısı gitsemmi diye düşünüyorum yürümek istemiyorum boşuna bideleny151180 yazdı:1 de gel dediler gittim okul kapalı
Normalde Yasal Olarak Sınavdan Sonraki Gün veya Hafta İçerisinde Okuldan Alabiliyorsunuz.
Eğer Kitapçığı Digital Olarak .PDF YANİ Çıkması Aşağı Yukarı 10 Güne Bulabilir.
Eğer Kitapçığı Digital Olarak .PDF YANİ Çıkması Aşağı Yukarı 10 Güne Bulabilir.