Ortak Dersten Kalınca
-
- Acemi
Ortak Dersten Kalınca
Ben mesela edebiyat-6'dan kalsam bu dönem, önümüzdeki dönem seçmelilerdeki gibi hem edebiyat-6'yı hem de edebiyat 7'yi seçebiliyor muyum yoksa ortak derslerde bu olay yok mu?
Re: Ortak Dersten Kalınca
Bence seçebiliyorsun.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
-
- Doktor
ortak dersten kalinca bir sonraki sinav tekrar secebiliyorsun dönemin uyuyorsa eger. 3 defa ayni dersen kalirsan muaf oluyorsun o dersten.
-
- Acemi
onu biliyorum. benim demek istediğim mesela edebiyat-6'dan kaldım. edebiyat-6'yı tekrar seçebildiğimi biliyorum ama edebiyat-7'yi de seçebiliyor muyum aynı zamanda?servetinanc yazdı:ortak dersten kalinca bir sonraki sinav tekrar secebiliyorsun dönemin uyuyorsa eger. 3 defa ayni dersen kalirsan muaf oluyorsun o dersten.
Her Dersin Yanında Dönem Sayısı Var
Eğer Sizin Toplam Döneminiz O DERSİN DÖNEMİNE YETİYORSA
Bir Dahaki SINAVDA HEM EDEBİYAT - 6 HEMDE EDEBİYAT - 7 DERSİNİ SEÇEBİLİRSİNİZ.
ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) > Ders Bilgileri (Genel) > Alabileceği Dersler Kısmı Var Açılan Sayfada Seçebileceğiniz Derslerin Listesi Mevcut HER KAYIT YENİLEDİĞİNİZ DÖNEMDE Tekrar Kontrol Edebilirsiniz.
Toplam Döneminiz 8 ve Üstü İse Tüm Alabileceğiniz Dersler Orada Belirtilmiştir.
ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) > Ders Bilgileri (Genel) > Alabileceği Dersler Kısmı Var Açılan Sayfada Seçebileceğiniz Derslerin Listesi Mevcut HER KAYIT YENİLEDİĞİNİZ DÖNEMDE Tekrar Kontrol Edebilirsiniz.
-
- Acemi
teşekkür ederimJezxy yazdı:Her Dersin Yanında Dönem Sayısı Var
Dil anlatım dışında kredin tamamsa 3. Başarısız sınavdan sonra muafsın ama dil anlatımın hepsini vermek zorunluymuşnepafter37 yazdı:Ben mesela edebiyat-6'dan kalsam bu dönem, önümüzdeki dönem seçmelilerdeki gibi hem edebiyat-6'yı hem de edebiyat 7'yi seçebiliyor muyum yoksa ortak derslerde bu olay yok mu?
Nereden başlık açacağımı ve ya kime mesaj atacağımı bilemediğim için buradan yazıyorum kusura bakmayınız lütfen sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Yaşım 22 alansız okuyorum kredim 133 toplam okuduğum dönem ise 13 . dönem hala devam etmekteyim. Malum yıl sonu yaklaştı yeni yıl ile birlikte askerliği tecil etmem gerekiyor şimdi benim askerliğimi tecil ettirmem de herhangi bir sakınca var mıdır?
Yaşım 22 alansız okuyorum kredim 133 toplam okuduğum dönem ise 13 . dönem hala devam etmekteyim. Malum yıl sonu yaklaştı yeni yıl ile birlikte askerliği tecil etmem gerekiyor şimdi benim askerliğimi tecil ettirmem de herhangi bir sakınca var mıdır?
- yorulmaz35
- Uzman
hayır yok. düzenli olarak kayıt yenileyen biriysen sorun çıkmaz. ocak ayında ek c2 belgeni alıp askerlik şubesine gidip işlemlerini yaptırabilirsin. şube memurunun dikkat ettiği şey düzenli olarak kayıt yenileyip yenilememen.pusnac yazdı:Nereden başlık açacağımı ve ya kime mesaj atacağımı bilemediğim için buradan yazıyorum kusura bakmayınız lütfen sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Forumda askerlik tecili hakkında şöyle yazıyor.
9) Açıklama bölümüne öğrenci aktif ve 12 dönem ve altında ise öğrencilik hakkı vardır kısmı işaretlenecektir
Emin misiniz tecil ettirebileceğimden?
9) Açıklama bölümüne öğrenci aktif ve 12 dönem ve altında ise öğrencilik hakkı vardır kısmı işaretlenecektir
Bunun en garanti yolu gidip öğrenmek bu gibi işlemlerde net bilgiyi sana görevli söyleyecektirpusnac yazdı:Forumda askerlik tecili hakkında şöyle yazıyor.