2. Dönem sınavı
-
- Yardımcı Asistan
2. Dönem sınavı
Merhaba.. bildiğiniz üzere sınav sonuçları açıklandı mezun olmama 20 kredi kaldı sizce 2. Dönem sınavını şubat, mart gibi yaparlar mı? Ve alabilecegim dersler kısmındaki derslere calissam ders secme ekraninda cikar mi hepsi?
- yorulmaz35
- Uzman
Re: 2. Dönem sınavı
tahminimce şubat ayında sınav yapılır. alabileceğin dersler kısmındaki dersler ders seçme ekranında çıkacaktır.ceylin-cyln yazdı:Merhaba.. bildiğiniz üzere sınav sonuçları açıklandı mezun olmama 20 kredi kaldı sizce 2. Dönem sınavını şubat, mart gibi yaparlar mı? Ve alabilecegim dersler kısmındaki derslere calissam ders secme ekraninda cikar mi hepsi?

-
- Yardımcı Asistan
Umarım ya artık kurtulmak istiyorum şu sistemdenyorulmaz35 yazdı:tahminimce şubat ayında sınav yapılır. alabileceğin dersler kısmındaki dersler ders seçme ekranında çıkacaktır.ceylin-cyln yazdı:Merhaba.. bildiğiniz üzere sınav sonuçları açıklandı mezun olmama 20 kredi kaldı sizce 2. Dönem sınavını şubat, mart gibi yaparlar mı? Ve alabilecegim dersler kısmındaki derslere calissam ders secme ekraninda cikar mi hepsi?
- yorulmaz35
- Uzman
kaç kredin kaldı?ceylin-cyln yazdı:Umarım ya artık kurtulmak istiyorum şu sistemdenyorulmaz35 yazdı:tahminimce şubat ayında sınav yapılır. alabileceğin dersler kısmındaki dersler ders seçme ekranında çıkacaktır.ceylin-cyln yazdı:Merhaba.. bildiğiniz üzere sınav sonuçları açıklandı mezun olmama 20 kredi kaldı sizce 2. Dönem sınavını şubat, mart gibi yaparlar mı? Ve alabilecegim dersler kısmındaki derslere calissam ders secme ekraninda cikar mi hepsi?

-
- Yardımcı Asistan
173 kredim var 20 kredim kaldıyorulmaz35 yazdı:kaç kredin kaldı?ceylin-cyln yazdı:Umarım ya artık kurtulmak istiyorum şu sistemdenyorulmaz35 yazdı:
tahminimce şubat ayında sınav yapılır. alabileceğin dersler kısmındaki dersler ders seçme ekranında çıkacaktır.
- yorulmaz35
- Uzman
güzel seçmeli dersler seçerek 25 civarı kredi alıp mezun olursun umarım.ceylin-cyln yazdı:173 kredim var 20 kredim kaldıyorulmaz35 yazdı:kaç kredin kaldı?ceylin-cyln yazdı: Umarım ya artık kurtulmak istiyorum şu sistemden

-
- Yardımcı Asistan
Evet inşallah..yorulmaz35 yazdı:güzel seçmeli dersler seçerek 25 civarı kredi alıp mezun olursun umarım.ceylin-cyln yazdı:173 kredim var 20 kredim kaldıyorulmaz35 yazdı: kaç kredin kaldı?