Başlık bulamadımm?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Yarenkavk

Başlık bulamadımm?

Mesaj gönderen Yarenkavk » 27 Ara 2017, 01:26

Bi dersi geçemeyince hani tekrar sınav olunuyo ya 2. Dönemde ben o geçemediğim dersin hem 1. Dönem hem 2. Dönem konularından mı sınava gircem yoksa geçemediğim için sadece 1. Dönemden yani geçemediğim dönemden mi gircem? Yani ders seçiminde mesela o kaldığım dersin 1 ve 2 sini mi seçicem yoksa sadece 1 i mi?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Başlık bulamadımm?

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Ara 2017, 01:31

Yarenkavk yazdı:Bi dersi geçemeyince hani tekrar sınav olunuyo ya 2. Dönemde ben o geçemediğim dersin hem 1. Dönem hem 2. Dönem konularından mı sınava gircem yoksa geçemediğim için sadece 1. Dönemden yani geçemediğim dönemden mi gircem? Yani ders seçiminde mesela o kaldığım dersin 1 ve 2 sini mi seçicem yoksa sadece 1 i mi?
Geçemediğin dersi 2. Dönem yine aloyorsun ve aynı çalışıyorsun. Mesela atıyorum fizik 1 den kaldın konuları belli. Sonraki dönem yine aynı konularına çalışıyorsun. Fizik 2 ayrı bi ders mesela. Değişen bişey yok.

Yarenkavk

Mesaj gönderen Yarenkavk » 27 Ara 2017, 01:36

Anladım da şeyi soruyorum atıyorum hem fizik 1 hem fizik 2 yi mi seçicem ders seçiminde yani 2. Dönem fiziğin her iki döneminin sınavına da mı giricem? Yoksa 2. Dönem önce fizik 1 i sonra 3. Dönem fizik 2 yi mi geçmem lazım ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Ara 2017, 01:39

Yarenkavk yazdı:Anladım da şeyi soruyorum atıyorum hem fizik 1 hem fizik 2 yi mi seçicem ders seçiminde yani 2. Dönem fiziğin her iki döneminin sınavına da mı giricem? Yoksa 2. Dönem önce fizik 1 i sonra 3. Dönem fizik 2 yi mi geçmem lazım ?
İkisinide seçebilirsiniz. Öyle bi sınırlama yok ikisi ayrı dersler aynı dönem de alabilirsiniz farklı dönemlerde de. Seçerseniz evet ikisinin de ayrı ayrı sımavı olacak fizik1 ayrı bi ders fizik2 ayrı.

“Sınavlar” sayfasına dön