Zorunlu derslerin hepsini verdiyseniz sıkıntı yok mezuniyet incelemesine alınmışsınız demekki. Yada şey olabilir sınav sonuçları açıklandı ya sonuç ekranı yok siz dönem derslerinden bakıyorsunuz bildiğim kadarıyla belki o zaman sınav sonuçları ekranı açılınc o zaman mezuniyetiniz belli olur.mustak123 yazdı:Arkadaşlar benim kredim 203 olmuş.Ben şimdi mezun oldum mu? Çünkü sayfamda mezun oldu falan yazmıyor.
Sınav Sonuçları Açıklandı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sınav Sonuçları Açıklandı
29 kredi almışım. Yahu kredi deyince bankada işlem yapıyor gibi hissediyorum habire kendimi. 

-
- Çırak
Bir çok insan " Ne var bunda bu kadar sevinecek herkes mezun oluyo" diye düşünse de yine bir çoğumuz farklı nedenlerle geçtik Açık öğretime. Mezun olan herkesi tebrik ederim. Olacak olanlar da tez zamanda olurlar inşallah. Mezzunum bee meeezzzun

Tebrik Ederim
Darısı Üniversite Hayıtınıza Diyim

-
- Doktor
Bir de şuraya bırakıp ufak bir not bırakayım .... Şubat - 2017 'de kayıt oldugum acik lise macerami tamamlamis bulunmaktayim .
Baslangıcta 128 kredim vardi . Toplam 4 sinava girdim . Ve sonunda bitti . Oraya Mezun yazmişlar . Umarim bir terslik olmaz ha jezxy dostum

Baslangıcta 128 kredim vardi . Toplam 4 sinava girdim . Ve sonunda bitti . Oraya Mezun yazmişlar . Umarim bir terslik olmaz ha jezxy dostum

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
Vayy Hocam Bundan Sonra ARTIK TEK OLABİLECEK TERSLİK 
DİPLOMALARIN GEÇ BASILMASI DAHA ARTIK BİŞEY OLMAZ LİSE DEFTERİ ARTIK KAPANMIŞTIR

DİPLOMALARIN GEÇ BASILMASI DAHA ARTIK BİŞEY OLMAZ LİSE DEFTERİ ARTIK KAPANMIŞTIR

-
- Doktor
Cok tesekkürler hocam. Bu 10 aylik acik lise macerasi aslinda bende cok güzel bir farkindalik olusturdu ve cok şey katti . Şu an tyt ve yks calistigim kaynaklardan örnek verirsem ; türk edebiyatinin kronolojik siralamasi olsun , dönemler olsun , yazarlar ve kitaplari olsun neredeyse hepsini ögrenmemi sagladi. Şu an tyt calisirken aöl e calisiyormuş gibi hissediyorumJezxy yazdı:Vayy Hocam Bundan Sonra ARTIK TEK OLABİLECEK TERSLİK
DİPLOMALARIN GEÇ BASILMASI DAHA ARTIK BİŞEY OLMAZ LİSE DEFTERİ ARTIK KAPANMIŞTIR![]()

Sende durum nasil mezun musun artik

Bu arada Bahsettigim kaynak bu. Şiddetle öneririm
Cok keyifli anlatiyor
https://youtu.be/ntP-hR8uIqk
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Yeni mezun arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

@immanuelkant
Bende Hocam Ön Lisans Bölümü İstediğimden TYT HAZIRLANIYORUM.
Youtube Bazı Yerler Var İsim Vermeyim Sıkıntı Oluyor
AMA BİREBİR SENİN GİBİ HOCAM YOUTUBE ÜZERİNDEN ÇALIŞIP HAZIRLANIYORUM.
Bende Hocam Ön Lisans Bölümü İstediğimden TYT HAZIRLANIYORUM.
Youtube Bazı Yerler Var İsim Vermeyim Sıkıntı Oluyor

-
- Doktor
Teşekkürler üstad . Sen yanilmiyorsam geçmiş dönem mezun olmuştunbakansiz yazdı:Yeni mezun arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Darısı diger arkadaslarin basina . Ne olursa olsun en kötü ihtimalle hicbir sinavi kacirmayin . En kötü 3 kez girer ve muaf olursunuz...
calismaya devam önümüzde tyt ve yks var

güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,