Arkadaşlar biraz uzun olucak çünkü kafam çok karısık baya ... Ben calıskan ogrenci değilim cunku kendime olanım güvenim 0 biraz da umutlarım sonmustu ama geç kaldığımın farkındayım 27 yaşım .. Liseyi yıllardır okuyorum ve normalde erken bitirmem gerekirken hala da okuyorum toplam liseyi okuma yaşım 12 13 sene var ya yok.. Uzun yıllar cogu zaten mesleki ogretimde geçti sonra düze geçtim cunku mesleği bitirecek gibi değildim. Aile baskısı yüzünden meslek lisesinde basladım ilk acıktan .. Baya kayıplarım var dogruya dogru büyük kayıplar sınavlar da iyi değilim cunku yeterince calısamıyorum. Sınavları verebilsem zaten mezun olmustum simdiden..
Şimdi asıl soruya geleceksek boyle büyük kayıplarım varken hala yurtdısında üniversite okumamın bir şansı varmıdır ? Geleceğe dogru bir umudum ? Eğer varsa gerçekten çok sevinip asılabilirim derslere .. Gerçi yine asılacam ama bu ev kavga ortamından gerçekten kurtulmam şart.. Buradan neresi uzak o kadar iyi .. Şansımın oldugunu her ne kadar düşünmesem dahi sormak istedim. Bu site anlayışlı iyi bir site diye biliyorum .. Şimdi diyeceksiniz ki aklın geç mi calıstı diye ? Zararından neresinden donersen kar diye bosa dememişler .. Bende donmeye calısıyorum..
İnşallah yardım edebilirsiniz teşekkürler ..