Tecil Hak.
Tecil Hak.
Bu gün tecil ettirdim.. Hiçbir sıkıntı çıkmadı (17. dönem öğrencisiyim, 96 doğumluyum), tek bir sınavım kaldığını söyledim; diplomayı alınca hemen gel 3 yıl daha uzatalım tecilini dediler.. Normalde internette hep 2 yıl deniyordu diplomaya.. bilgi vermek için yazdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tecil etmeme gibi bir durum yok benden önce tecil ettirmek için vezneye giden arkadaşlardan da sıkıntı yaşayan kimse olmadı.. Bilginize. 

-
- Yardımcı Asistan
Re: Tecil Hak.
Forum Anasayfa bas kisimda sabitlenmesi gereken konulardan biri bence. Tecrubenizi paylasip bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederiz.
Teşekkürler neler isteniyor tam olarak tecil ederken, bazı sitelerde 6 vesikalık vs yazıyor bilgilendirir misinizErayUs yazdı: 05 Oca 2018, 16:20 Bu gün tecil ettirdim.. Hiçbir sıkıntı çıkmadı (17. dönem öğrencisiyim, 96 doğumluyum), tek bir sınavım kaldığını söyledim; diplomayı alınca hemen gel 3 yıl daha uzatalım tecilini dediler.. Normalde internette hep 2 yıl deniyordu diplomaya.. bilgi vermek için yazdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tecil etmeme gibi bir durum yok benden önce tecil ettirmek için vezneye giden arkadaşlardan da sıkıntı yaşayan kimse olmadı.. Bilginize.![]()
Hayır sadece EK-C2 belgesi istiyorlar. E-devletten alınabiliyor ya da Açık Öğretim merkezlerinden.Scarl yazdı: 06 Oca 2018, 19:48Teşekkürler neler isteniyor tam olarak tecil ederken, bazı sitelerde 6 vesikalık vs yazıyor bilgilendirir misinizErayUs yazdı: 05 Oca 2018, 16:20 Bu gün tecil ettirdim.. Hiçbir sıkıntı çıkmadı (17. dönem öğrencisiyim, 96 doğumluyum), tek bir sınavım kaldığını söyledim; diplomayı alınca hemen gel 3 yıl daha uzatalım tecilini dediler.. Normalde internette hep 2 yıl deniyordu diplomaya.. bilgi vermek için yazdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tecil etmeme gibi bir durum yok benden önce tecil ettirmek için vezneye giden arkadaşlardan da sıkıntı yaşayan kimse olmadı.. Bilginize.![]()
-
- Doktor
- İletişim:
Halk eğitim merkezine gidip kaşeli mühürlü ek c2 belgesi olması gerekiyor yeterli oluyor o evrak.Scarl yazdı: 06 Oca 2018, 19:48Teşekkürler neler isteniyor tam olarak tecil ederken, bazı sitelerde 6 vesikalık vs yazıyor bilgilendirir misinizErayUs yazdı: 05 Oca 2018, 16:20 Bu gün tecil ettirdim.. Hiçbir sıkıntı çıkmadı (17. dönem öğrencisiyim, 96 doğumluyum), tek bir sınavım kaldığını söyledim; diplomayı alınca hemen gel 3 yıl daha uzatalım tecilini dediler.. Normalde internette hep 2 yıl deniyordu diplomaya.. bilgi vermek için yazdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tecil etmeme gibi bir durum yok benden önce tecil ettirmek için vezneye giden arkadaşlardan da sıkıntı yaşayan kimse olmadı.. Bilginize.![]()
Mezun olduktan sonrada diploman ile gidip tecil ettirebiliyorsun.
Bu arada ...
Askerlik Kutsal Bir Görevdir. Lütfen Ertlemeyelim

1) Kaşe-mühüre özellikle dikkat eden çok az yer var, onun dışında çoğu yerden e-devletten alınan çıktı yetiyor.zekeriyakarahan yazdı: 10 Oca 2018, 14:57Halk eğitim merkezine gidip kaşeli mühürlü ek c2 belgesi olması gerekiyor yeterli oluyor o evrak.Scarl yazdı: 06 Oca 2018, 19:48Teşekkürler neler isteniyor tam olarak tecil ederken, bazı sitelerde 6 vesikalık vs yazıyor bilgilendirir misinizErayUs yazdı: 05 Oca 2018, 16:20 Bu gün tecil ettirdim.. Hiçbir sıkıntı çıkmadı (17. dönem öğrencisiyim, 96 doğumluyum), tek bir sınavım kaldığını söyledim; diplomayı alınca hemen gel 3 yıl daha uzatalım tecilini dediler.. Normalde internette hep 2 yıl deniyordu diplomaya.. bilgi vermek için yazdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tecil etmeme gibi bir durum yok benden önce tecil ettirmek için vezneye giden arkadaşlardan da sıkıntı yaşayan kimse olmadı.. Bilginize.![]()
Mezun olduktan sonrada diploman ile gidip tecil ettirebiliyorsun.
Bu arada ...
Askerlik Kutsal Bir Görevdir. Lütfen Ertlemeyelim![]()
2) Askerliğin kutsal olması bir yana isteyen istediği kadar erteler 29 yaşında da gitsek kutsal 20 yaşında da gitsek kutsal..
- yorulmaz35
- Uzman
ben de 15. dönem 96 doğumlu aöl öğrencisiyim. ek c2 ile gidip tecil ettirdim aynı soruyu ben sordum son sınavdan sonra ne yapmam gerekiyor dedim "diplomanı alır almaz gel" dedi. şimdi şöyle bi mevzu var diplomalar geç basılıyor diye biliyorum. diploma yerine çıkma belgesi veya geçici mezuniyet belgesi ile gitsek sorun olur mu?

Dostum bende sordum bu soruyu.Buraya gel eğer e-devlette çıktın gözükürse çıkartır tecil ederiz dedi çıkma belgesi ile.Asıl diploma çıkıncada onunla ederiz dedi memur.yorulmaz35 yazdı: 15 Oca 2018, 00:35 ben de 15. dönem 96 doğumlu aöl öğrencisiyim. ek c2 ile gidip tecil ettirdim aynı soruyu ben sordum son sınavdan sonra ne yapmam gerekiyor dedim "diplomanı alır almaz gel" dedi. şimdi şöyle bi mevzu var diplomalar geç basılıyor diye biliyorum. diploma yerine çıkma belgesi veya geçici mezuniyet belgesi ile gitsek sorun olur mu?