Yeni kayıt
Yeni kayıt
Öncelikle merhaba arkadaşlar yarın ilk kayıtımı yaptıracağım lise 2 sınıfdan açık lise geçeceğim götüreceğim her hangi bir belge var mı? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Re: Yeni kayıt
http://aol.meb.gov.tr/www/ilk-kayit-islemleri/icerik/36FurkanKo yazdı: 11 Oca 2018, 00:35 Öncelikle merhaba arkadaşlar yarın ilk kayıtımı yaptıracağım lise 2 sınıfdan açık lise geçeceğim götüreceğim her hangi bir belge var mı? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
-
Boşuna konu açmayayım buraya yazayım Yeni Kayıt işlemleri ne zaman başlayacak veya ne zaman başlayacağı ne zaman açıklanacak?
sınav sonuçları açıklansa kayıt yenileme ilk kayıt tarihlerinide açıklarlar diye düşünüyorum.Ama muhtemelen ağustos sonu eylük başında başlar.Cevdet Gürsel yazdı: 30 Tem 2018, 10:48 Boşuna konu açmayayım buraya yazayım Yeni Kayıt işlemleri ne zaman başlayacak veya ne zaman başlayacağı ne zaman açıklanacak?
Merhaba , İş Takvimi Henüz AçıklanmadıCevdet Gürsel yazdı: 30 Tem 2018, 10:48 Boşuna konu açmayayım buraya yazayım Yeni Kayıt işlemleri ne zaman başlayacak veya ne zaman başlayacağı ne zaman açıklanacak?
TAHMİNİ : 20 Ağustos – 14 Eylül Arası