DİPLOMA
- siyahiasker
- Asistan
DİPLOMA
Arkadaşlar diplomam basılmış ve altta diplomayı alabilmek için açıklama yapmışlar lakin ben birşey anlayamadım.. Bilen biri detaylı şekilde anlatabilir mi ?
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Re: DİPLOMA
Merhaba diplomanın basılı olduğunu nereden görüyorsunuz ben aol dan öğrenci bilgilerine giremiyorumsiyahiasker yazdı: 20 Oca 2018, 14:28 Arkadaşlar diplomam basılmış ve altta diplomayı alabilmek için açıklama yapmışlar lakin ben birşey anlayamadım.. Bilen biri detaylı şekilde anlatabilir mi ?
-
- Doktor
Eger 2014 yılı 2. dönem sonrası mezun olduysan ; diploma harcı ödemiyorsun . yanına kimligini alıp Halk egitime gidiyorsun . Hepsi bu kadar.siyahiasker yazdı: 20 Oca 2018, 14:28 Arkadaşlar diplomam basılmış ve altta diplomayı alabilmek için açıklama yapmışlar lakin ben birşey anlayamadım.. Bilen biri detaylı şekilde anlatabilir mi ?
Bende 2017-1 . dönem sinavi ile beraber mezun oldum . Diplomalar basıldı . Ve halk egitimlere ulaşmasını bekliyoruz...
Geldiginde kimligimi alıp gidecegim....

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
- Doktor
Bazı mezun arkadaslar sisteme giriş konusunda sıkıntı yaşıyor . Bende herhangi bir problem yok .birmot12 yazdı: 20 Oca 2018, 16:41Merhaba diplomanın basılı olduğunu nereden görüyorsunuz ben aol dan öğrenci bilgilerine giremiyorumsiyahiasker yazdı: 20 Oca 2018, 14:28 Arkadaşlar diplomam basılmış ve altta diplomayı alabilmek için açıklama yapmışlar lakin ben birşey anlayamadım.. Bilen biri detaylı şekilde anlatabilir mi ?
ögrenci girisi yaptıktan sonra sol alt köşede mezuniyet bilgileri yazıyor ....
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
-
- Doktor
Halk Egitim merkezini aradım az önce . Verilen cevap diplomalar elimize ulaşmadı . '' 2 hafta sonra tekrar arayın ''
Yalniz bu cevap düz liseler için . Meslek lisesi için bir bilgi yok .... Diploma konusunda gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz....
Yalniz bu cevap düz liseler için . Meslek lisesi için bir bilgi yok .... Diploma konusunda gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz....
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,