internet üzerinden kayıt yenileme sorunu
Re: internet üzerinden kayıt yenileme sorunu
Öylece gittim. İnternet den yenileme yaptırdığımı fakat kaydımın gerçekleşmediğini söyledim. Yardım eden kişi de böyle bir sorunun olduğunu doğruladı. Dekont falan götürmeden TC kimlik numaram ile kaydımı yaptı. Dediğim gibi maalesef telefon ile sonuç alan olmamış. Hemen arkamdaki arkadaş online ödeme ilk açıldığında ödeme yapanlardan biriymiş bu güne kadar 2 kez aradım ilkinde yenilenecek yoğunluk vardı dendi ikinci aramamda ise halk eğitim merkezine gitmem tavsiye edildi dedi. Siz yine de bir arayın eğer sonuç alamazsanız maalesef halk eğitim merkezine gitmeniz gerekecek.
Direkt halk eğitimi arasam acaba hallederler mi köydeyim heğitime gitmem zorMertAts yazdı: 22 Oca 2018, 18:04 Öylece gittim. İnternet den yenileme yaptırdığımı fakat kaydımın gerçekleşmediğini söyledim. Yardım eden kişi de böyle bir sorunun olduğunu doğruladı. Dekont falan götürmeden TC kimlik numaram ile kaydımı yaptı. Dediğim gibi maalesef telefon ile sonuç alan olmamış. Hemen arkamdaki arkadaş online ödeme ilk açıldığında ödeme yapanlardan biriymiş bu güne kadar 2 kez aradım ilkinde yenilenecek yoğunluk vardı dendi ikinci aramamda ise halk eğitim merkezine gitmem tavsiye edildi dedi. Siz yine de bir arayın eğer sonuç alamazsanız maalesef halk eğitim merkezine gitmeniz gerekecek.
Anladım dostum. İnşallah sorunun çözülür.
İnşallah hocam ya. Tek tıkla halletti mi oradaki adam yoksa biraz uğraştı mı?
Açıkcası gitmeyi düşünmüyorum. Sonuçta online ödeme yaptık yatırdığımız tarih vs. hepsi gözüküyor gerisini onların halletmesi lazım.sambacı yazdı: 22 Oca 2018, 18:04siz halkeğitime gidecek misiniz?Jacques yazdı: 22 Oca 2018, 18:02 Aynı şekilde bende ayın 18'inde yatırdım ücreti fakat hala işlem yapılamadı yazıyor. Dün 147 aradığımda cok yoğunluk oldugunu en gec ayın 26'sına kadar aktif edeceklerini söyledi. Herhagi bir sorun olmaz kaydınızı yenilerler dedi inş sorun cıkmaz.
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
Tek tıkla halletti hocam. 1 dk falan sürdü.
Valla hocam ben bu sorumsuzlardan korkmuyor değilim. Yani böyle birşey olamaz. Madem sistemde sıkıntı var o zaman kayıt tarihinde uzatmıyorlar. Son 1 günJacques yazdı: 22 Oca 2018, 18:22Açıkcası gitmeyi düşünmüyorum. Sonuçta online ödeme yaptık yatırdığımız tarih vs. hepsi gözüküyor gerisini onların halletmesi lazım.sambacı yazdı: 22 Oca 2018, 18:04siz halkeğitime gidecek misiniz?Jacques yazdı: 22 Oca 2018, 18:02 Aynı şekilde bende ayın 18'inde yatırdım ücreti fakat hala işlem yapılamadı yazıyor. Dün 147 aradığımda cok yoğunluk oldugunu en gec ayın 26'sına kadar aktif edeceklerini söyledi. Herhagi bir sorun olmaz kaydınızı yenilerler dedi inş sorun cıkmaz.
Anladım hocam sağolun tek bir şey daha soracağım o 5 lira muhabbeti var siz verdiniz mi?
Valla hocam eğerki halk eğitim merkezine yakınsan hiç düşünmeden git ben işlerim yüzünden fırsat bulup gidemiyorum. Orada hemen hallederler extra senden 5 tl kitap parası alırlar sadece. Online ödemeyi aktif edeceklermi derdinden kurtulmuş olursun (:sambacı yazdı: 22 Oca 2018, 18:27Valla hocam ben bu sorumsuzlardan korkmuyor değilim. Yani böyle birşey olamaz. Madem sistemde sıkıntı var o zaman kayıt tarihinde uzatmıyorlar. Son 1 gün
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
5 TL ücreti ödedim dostum.
valla hocam eğer telefonla ararsam adam belki 5 lira için sorun çıkartabilir.
Neyse hocam tekrar sağolun.
arkadaşlar 147 deki yetkili bana ders seçiminin 26 sına kadar devam edeceğini söyledi yani yarın son değil ders seçimi için.
an itibariyle kayıt aktif olmuş arkadaşlar, herkes kontrol etsin eğer hayla aktif olmayan varsa merak etmesin 26 sına kadar ders seçimi var.