ben 11.sınıf 2. dönemim bu dönem gireceğim sınavlarda edebiya 6 ve din 6 boş bıraksam seneye 12.sınıfta da 2 sınavda da bu dersleri seçip boş bıraksam muaf sayılır mıyım ? Sayısal öğrencisi olduğum için uğraşmak istemiyorum zaten 191 kredim var .
Bu arada benim için Ortalama çok Önemli yani bu muaf olduğum dersler ortalamamı etkilemiyor değil mi yani
0 olarak geçip ortalamamı düşürmez değil mi ? Üniversite sınavında obp lazım olacak .
Not: yapamadığımdan değil üniversite sınavında çözmeyeceğim için uğraşmak istemiyorum bu derslerle o yüzden boş bırakacağım. Ve yeterli kredim olduğu için.
Sınavda 3 kez boş bıraksam muaf sayılır mıyım? Acil yardım Lütfen
-
- Çırak
Re: Sınavda 3 kez boş bıraksam muaf sayılır mıyım? Acil yardım Lütfen
muaf olunan dersler obp yi etkilemezCiudad Juarez yazdı: 30 Mar 2018, 17:35 ben 11.sınıf 2. dönemim bu dönem gireceğim sınavlarda edebiya 6 ve din 6 boş bıraksam seneye 12.sınıfta da 2 sınavda da bu dersleri seçip boş bıraksam muaf sayılır mıyım ? Sayısal öğrencisi olduğum için uğraşmak istemiyorum zaten 191 kredim var .
Bu arada benim için Ortalama çok Önemli yani bu muaf olduğum dersler ortalamamı etkilemiyor değil mi yani
0 olarak geçip ortalamamı düşürmez değil mi ? Üniversite sınavında obp lazım olacak .
Not: yapamadığımdan değil üniversite sınavında çözmeyeceğim için uğraşmak istemiyorum bu derslerle o yüzden boş bırakacağım. Ve yeterli kredim olduğu için.
evet 3 kez kalırsan muaf olursun
-
- Çırak
Peki önümde 3 dönem var sınava gireceğim bu 3 dönem sonunda direkt mezun olurum dimi uzatmaz ?ruukiiyee yazdı: 30 Mar 2018, 18:00muaf olunan dersler obp yi etkilemezCiudad Juarez yazdı: 30 Mar 2018, 17:35 ben 11.sınıf 2. dönemim bu dönem gireceğim sınavlarda edebiya 6 ve din 6 boş bıraksam seneye 12.sınıfta da 2 sınavda da bu dersleri seçip boş bıraksam muaf sayılır mıyım ? Sayısal öğrencisi olduğum için uğraşmak istemiyorum zaten 191 kredim var .
192 kredin varsa bide zorunlu dersin 0 olursa .mezun olursun bi sıkıntı olmaz . dil anlatım dersi hariç o dersten muaf olunmaz .Ciudad Juarez yazdı: 30 Mar 2018, 18:32Peki önümde 3 dönem var sınava gireceğim bu 3 dönem sonunda direkt mezun olurum dimi uzatmaz ?ruukiiyee yazdı: 30 Mar 2018, 18:00muaf olunan dersler obp yi etkilemezCiudad Juarez yazdı: 30 Mar 2018, 17:35 ben 11.sınıf 2. dönemim bu dönem gireceğim sınavlarda edebiya 6 ve din 6 boş bıraksam seneye 12.sınıfta da 2 sınavda da bu dersleri seçip boş bıraksam muaf sayılır mıyım ? Sayısal öğrencisi olduğum için uğraşmak istemiyorum zaten 191 kredim var .
Arkadaşlar başlık nasıl açılır bilgim yok. Acil bir durumum var ve bilgi almam gerekiyor. Lütfen yardım edin
Buradan Yaz Hocam Durum Acil İseborauzum yazdı: 31 Mar 2018, 00:57 Arkadaşlar başlık nasıl açılır bilgim yok. Acil bir durumum var ve bilgi almam gerekiyor. Lütfen yardım edin