21 Nisan Cumartesi Telafi Sınavı
-
- Acemi
21 Nisan Cumartesi Telafi Sınavı
Ayın 18'i. Üç gün sonra sınava giriyoruz da sınav merkezleri yine aynı mı kalacak, ve sınav giriş kağıtları tekrar düzenlenip yayınlanacak mı? Üç gün kaldı henüz bir şey yayınlanmadı acaba bir şeyi bilmiyor muyum diye meraklandım.
-
- Doktor
Re: 21 Nisan Cumartesi Telafi Sınavı
biz de ayni şekil de beklemedeyiz. sinava 3 gün kaldi ne sinav yerleri açıklandi nede herhangi bir açiklama yaptilar.. bekliyoruz bakalim hayirlisiyla.
- MazelsAblaze
Sınav giriş yerleri açıklandı diyorlar meb anasayfada ama sisteme girdiğimde belge ve giriş yerini göremedim yok. Sizde de aynı mı?
-
- Çırak
Sınav giriş belgelerini yayımladığını söylüyor MEB ama bende gözükmüyor.
- MazelsAblaze
Şimdi o yazıyı kaldırdılar. Sanırım bugün ve ya yarına yayınlarlar.. Sabırla bekliyoruz.
-
- Doktor
SİNAV YERLERİ ACİKLANDİ ARKADASLAR.. BENİM TELEFONUMA MESAJ GELDİ SİNAV YERİM BELLİ OLDU. HERKESE BASARİLAR.
Bugün normalde yayınlanması lazımdı sınava 3 gün var son ve ne yaptıkları belli değil belkim haftaya bile erteleyebilirler hiç belli olmaz iş takvimi bile güncelleniyor hala ortada hiç takvimi yok.
Yahu benim de sınav yerim belli oldu ama sadece mesaj geldi.
Sınav giriş belgesi falan yok, telefonla mı gireceğiz sınava?
Sınav giriş belgesi falan yok, telefonla mı gireceğiz sınava?
Belge açıklanmış ancak girmeye çalıştığımda AKTİF Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! bunu diyor.
vallahi hiçbir işleri tam değil, neyse ki bu yıl mezun oluyorum
Arkadaşlar bende de Sınav Giriş Belgesi (Telafi Sınavı) bölümü var, fakat durumu AKTİF olan öğrencilerin giriş yetkisi yoktur diyor, ne saçma bir hatadır bu? düzeltiler değil mi sınava kadar?
- MazelsAblaze
ARKADAŞLAR YAYIMLANDI BENİMKİ GÖZÜKÜYOR, UMARIM SİZLERDE ULAŞIRSINIZ.. SINAVDA BAŞARILAR!
evet tam olarak açıklanmış işin ilginci çoğu arkadaşımla aynı okulda girecez sınava. bir bölgeyi tek bir okulda toplamışlar gibi.