21 Nisan Cumartesi Telafi Sınavı
Re: 21 Nisan Cumartesi Telafi Sınavı
Benim şuan sistemde gözüküyor hangi okulda ve hangi dersten sınava gireceğim .Hata alanlar 147 arasın derim.
Farklı okul bu sefer. Okul değişimi için niye uğraştılarsa zaman kaybı başka bişey değil. Şükür ki bi yanlışlık bi hata yok derslerde veya başka bir şey de. Allah kolaylık versin hepimize, sınavda başarılar diliyorum.
Arkadaşlar derslerim yanlış girilmiş, daha önceden girdiğim dersleri koymuşlar ve girmediğim dersler olan ingilizce 3 ve türk edebiyatı 3 yok, bu nasıl iş? ne yapacağım yardım eder misiniz?
147 Meb'e ait numaraymış, burdan arkadaşlar yazmıştı. Aramalısın gecikmeden. Başka ne yapılır halkeğitime git veya ara.Starboy yazdı: 18 Nis 2018, 18:54 Arkadaşlar derslerim yanlış girilmiş, daha önceden girdiğim dersleri koymuşlar ve girmediğim dersler olan ingilizce 3 ve türk edebiyatı 3 yok, bu nasıl iş? ne yapacağım yardım eder misiniz?
Hocam aradım şimdi, bir bayan arkadaş teknik hata var şu an güncelleniyor dedi, düzeltilecekmiş tekrar koyulacakmış._cid_ yazdı: 18 Nis 2018, 19:46147 Meb'e ait numaraymış, burdan arkadaşlar yazmıştı. Aramalısın gecikmeden. Başka ne yapılır halkeğitime git veya ara.Starboy yazdı: 18 Nis 2018, 18:54 Arkadaşlar derslerim yanlış girilmiş, daha önceden girdiğim dersleri koymuşlar ve girmediğim dersler olan ingilizce 3 ve türk edebiyatı 3 yok, bu nasıl iş? ne yapacağım yardım eder misiniz?
Bu sefer doğru olanları yanlış yaparlar, tövbe ya rab. Dert etme, birinin haksızlığı hepimizin haksızlığı. Gereken olmazsa herkes itiraz eder.Starboy yazdı: 18 Nis 2018, 19:50Hocam aradım şimdi, bir bayan arkadaş teknik hata var şu an güncelleniyor dedi, düzeltilecekmiş tekrar koyulacakmış._cid_ yazdı: 18 Nis 2018, 19:46147 Meb'e ait numaraymış, burdan arkadaşlar yazmıştı. Aramalısın gecikmeden. Başka ne yapılır halkeğitime git veya ara.Starboy yazdı: 18 Nis 2018, 18:54 Arkadaşlar derslerim yanlış girilmiş, daha önceden girdiğim dersleri koymuşlar ve girmediğim dersler olan ingilizce 3 ve türk edebiyatı 3 yok, bu nasıl iş? ne yapacağım yardım eder misiniz?
Benim Sınav Giriş Belgem Gözükmüyor.
Benimde gözüküyordu kaldırdılar bi sıkıntı var demek ki düzeltiyolar tekrar girerler sisteme.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Giriş yerleri açıklanan kişiler aynı yermi
Benim aynı semt ama farklı okulda gireceğim sınava

arkadaşlar beım sınav giriş belgesi hala gözükmüyor sizinkiler gözüküyor mu ?
Ben dün çıktı almıştım, bende hata yoktu, kabul edilmezmi? Şimdi baktım öğrenci bilgilerimde sınav giriş belgem yok. Demiştim böyle olacağını hatalar hatalar üstüne, hiç şaşırmadım. O yüzden ben sınav kağıdını tekrar yazdırim, belli olmaz bunların işi. Tabi sınav sabahı yayınlamazlarsa!
-
Öğrenci sistemine girdim ama bende hiç bir şey yok. Benim gibi başka sınav bilgisi gözükmeyen var mı? Ya da bu durumun neden kaynaklandığını biliyor musunuz.
Dün bakmışmıydın? Dün bakmadıysan büyük ihtimalle yanlış bilgiler de olsa vardı ama bugün benimde sistemde sınav giriş yerim gözükmüyor, dün vardı mesela. Güncelleme var zaten şuan, artık ne zaman yayınlanır görecez.Landstreicher yazdı: 19 Nis 2018, 11:43 Öğrenci sistemine girdim ama bende hiç bir şey yok. Benim gibi başka sınav bilgisi gözükmeyen var mı? Ya da bu durumun neden kaynaklandığını biliyor musunuz.
-
- Yardımcı Asistan