Üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim ?
Üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim ?
Merhaba sayın üyeler ben son yılımda daha fazla vaktim olsun diye aöl geçtim ama ing7 denen lanet dersden kaldım kredim falan tutuyor ama ben bu dersden 20 kerede sınava girsem geçemem lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?
Re: Üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim ?
Kaç defa sınava girdin ? 3 defa aynı dersten sınava girersen muaf olursun zorunluluk ortadan kalkar ama kredisini alamazsın.Dönem dersin 8 ve 0 zorunlu ders 192 ve üstü kredin varsa mezun olursun.Mezun olursan kayıt yaptırabilirsin ya derse çalışıp geçiceksin yada 3 defa sınavına girip muaf yapıcaksın ve mezun olacaksın.aweqq yazdı: 20 Nis 2018, 19:11 Merhaba sayın üyeler ben son yılımda daha fazla vaktim olsun diye aöl geçtim ama ing7 denen lanet dersden kaldım kredim falan tutuyor ama ben bu dersden 20 kerede sınava girsem geçemem lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?
Üniversite kazanıp başvuracağın an o yıl içerisinde aslını vermek şartı ile geçici belge ile başvurabiliyorsun. Yalnızca İng 7 kaldıysa onun muaf olma süreci var 3 dönem de bunları hesaplayarak sonuca varabilirsiniz.aweqq yazdı: 20 Nis 2018, 19:11 Merhaba sayın üyeler ben son yılımda daha fazla vaktim olsun diye aöl geçtim ama ing7 denen lanet dersden kaldım kredim falan tutuyor ama ben bu dersden 20 kerede sınava girsem geçemem lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
Mrronaldo yazdı: 20 Nis 2018, 19:17Kaç defa sınava girdin ? 3 defa aynı dersten sınava girersen muaf olursun zorunluluk ortadan kalkar ama kredisini alamazsın.Dönem dersin 8 ve 0 zorunlu ders 192 ve üstü kredin varsa mezun olursun.Mezun olursan kayıt yaptırabilirsin ya derse çalışıp geçiceksin yada 3 defa sınavına girip muaf yapıcaksın ve mezun olacaksın.aweqq yazdı: 20 Nis 2018, 19:11 Merhaba sayın üyeler ben son yılımda daha fazla vaktim olsun diye aöl geçtim ama ing7 denen lanet dersden kaldım kredim falan tutuyor ama ben bu dersden 20 kerede sınava girsem geçemem lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?
ing 7 den 2. girişim ing8 den ise ilk girişim oldu . Galiba 3 dönem varmıs ing 7den muaf olurum ozaman ama ing8 için ek sınava girmem mi lazım ? ek sınava girersem üni kaydı yetişir m ki ? teşekkürler cevaplarınız için bu arada
Evet her sene muhakkak ek sınav oluyor ek eğer muaf yapmaksa amacın ek sınava kalıyor işin yetişir.aweqq yazdı: 20 Nis 2018, 23:05Mrronaldo yazdı: 20 Nis 2018, 19:17Kaç defa sınava girdin ? 3 defa aynı dersten sınava girersen muaf olursun zorunluluk ortadan kalkar ama kredisini alamazsın.Dönem dersin 8 ve 0 zorunlu ders 192 ve üstü kredin varsa mezun olursun.Mezun olursan kayıt yaptırabilirsin ya derse çalışıp geçiceksin yada 3 defa sınavına girip muaf yapıcaksın ve mezun olacaksın.aweqq yazdı: 20 Nis 2018, 19:11 Merhaba sayın üyeler ben son yılımda daha fazla vaktim olsun diye aöl geçtim ama ing7 denen lanet dersden kaldım kredim falan tutuyor ama ben bu dersden 20 kerede sınava girsem geçemem lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?
ing 7 den 2. girişim ing8 den ise ilk girişim oldu . Galiba 3 dönem varmıs ing 7den muaf olurum ozaman ama ing8 için ek sınava girmem mi lazım ? ek sınava girersem üni kaydı yetişir m ki ? teşekkürler cevaplarınız için bu arada
-
- Yardımcı Asistan
Ek sinav olmama ihtimalini de goz onunde bulundurmak lazim. Isini sansa birakma, calis ve kazan!