kredi bilgilerim?
Re: kredi bilgilerim?
valla bilmiom hocam bendede aynısı olmuş .belki sınav sonuçlarını yazarlar ondan kaldırmıs olabilirler kanımca.
aynısı bendede var. sakin olun
sonunda geliyor galiba sınav sonuçları

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
zorunlu dersler duruyor ordan bakın bu dönem girdiginiz ders isimleri duruyormu
durmayanlardan geçtik demektir
durmayanlardan geçtik demektir

gerçekten öyle anlayabilirmiyiz ben baktım şimdi gerçekten öyleyse fizik hariç hepsinden geçtim
:):) inş. öyledir

iyi de neden düzgün bir şekilde açıklamıyorlar ki bende hepsi kalkmış ortada kimlik bilgilerinden başka hiç birşey kalmamış
düzgününü açıklayacaklarda
ben farkettim önceeden olan dersler yok matematik ve fizik duruyor bende sadece
ben farkettim önceeden olan dersler yok matematik ve fizik duruyor bende sadece
- fatihsaki9
- Doktor
Düzgün açıklayacaklarda arkadaşım ,kredi biligileri,başarılı dersler,başarısız dersler gibi menüler sınav sonuçlarına göre değişti için onları kaldırıp ,güncellendikten sonra sınav sonuçları seçeneğiyle eklencektir...Asimelek yazdı:iyi de neden düzgün bir şekilde açıklamıyorlar ki bende hepsi kalkmış ortada kimlik bilgilerinden başka hiç birşey kalmamış
Bilmeyen arkadaşlarda varsa bilginize...

Daha ne kadar sürer peki sizcefatihsaki9 yazdı:Düzgün açıklayacaklarda arkadaşım ,kredi biligileri,başarılı dersler,başarısız dersler gibi menüler sınav sonuçlarına göre değişti için onları kaldırıp ,güncellendikten sonra sınav sonuçları seçeneğiyle eklencektir...Asimelek yazdı:iyi de neden düzgün bir şekilde açıklamıyorlar ki bende hepsi kalkmış ortada kimlik bilgilerinden başka hiç birşey kalmamış
Bilmeyen arkadaşlarda varsa bilginize...![]()
- fatihsaki9
- Doktor
Benim tahminime göre ve sınava gireli 1 ay yeni bittiğinden dolayı en yakın yarın açıklanıcak %90 ihtimal.En geç pazartesi olabilir,tahmin etmiyorum ama o da bir ihtimal sonuçta...
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
zorunlu derslerde bnm hepsi duruyor valla:D ama hesaplarıma göre hepsinden geçtim:D
-
- Acemi
o dersler sundan dolayı gozukmuyor olmasın ? o dersleri komple alıp basarılı basarısız olarak ayıracakları yanı o dersler uzerınde işlem yaptıkları içn kaldırmıs olabilirler mi ben 12 dersten girmiştim 12 derste gözukmuyor o menude zorunlu derslerde yani.eger eminseniz gerçekte,eminim öyle olduguna deyınde içm rahatlasın
ya iyide sınav spnuçları acıklanıcak diye niye kaldırıyolarki,şimdide site error hatası veriyor deli olmak isten değil pazartesi kayıt yenileme baslıo hala bi acıklayamadılar

yani benim dediğim o zorunlu derslerde önceden bakmışmıydınız girdiginiz dersler varmıydı
benim vardı ve suan 2 si hariç digerleri yok ben ordan yola cıkarak söledim
benim vardı ve suan 2 si hariç digerleri yok ben ordan yola cıkarak söledim

evet arkadaşlar az önce çagrı merkezini aradım yetkililer söyledi sınav sonuçları açıklanmış ama internette yayınlamamışlar bana hangi derslerden geçtigimi söylediler
zorunlu ders ten kaldırılan derslerden geçtik arkadaşlar.