
- A kitapçığı soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.
- T kitapçığı soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.

Katılıyorum kardeşim.lightningchilly yazdı: 26 Nis 2018, 20:05 2 Hafta ne demek ya. Şaka gibiler gerçekten. Bir sınavı sonuçlandırmak 1 ay sürer mi ya?
Telafi sınavında bu kitapçıklardaki aynı sorular sorulmuş, o yüzden E kitapçığı soru ve cevapları diye bir şey yok. Ben baktım aynı sorular sorulmuş yanılıyorsam uyarın. Hatta burada aynı sorular mı sorulur diye tartışmıştık. Sonuç yeni soru hazırlanmamış.Starboy yazdı: 27 Nis 2018, 00:47 @Jezxy
Hocam benim telafi sınavı kitapçığım da E yazıyor, burada sadece A ve T var, neden E kitapçığı yok?
Bu Kurumdan Başkası Zaten Hocam Size Sağlıklı Bilgi Veremezlightningchilly yazdı: 27 Nis 2018, 15:35 Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü aradım fakat sınavların ne zaman açıklanacağına dair başka numaraları aramam gerektiğini söylediler. Fakat her birinde hiç kimse telefona cevap vermedi. Elinizde sağlıklı bir telefon numarası varmı?
Daha once yazdim.Invoker123456 yazdı: 27 Nis 2018, 16:30 Sizce 31 mart 1 nisanda yapilan sinavlari 21 nisana kadar degerlendirmislermidir? Yoksa hepsini 21 nisandan sonrami degerlendirmeye aldilar? Fikriniz nedir?
sorun_cozen yazdı: 03 Nis 2018, 15:09 Bence ertelenmek yerine, daha erken yayinlanabilir diye dusunuyorum.
3 sey dusunuyorum;
- Sonuclar telafi sinavinin yapilacagi gunden 1 hafta veya 2-3 gun once gibi yayinlanir. Sonuclarin yayinlanmasiyla telafi sinavina girecek arkadaslarda dahil tum ogrencilerin girdigi derslerden basarilmis olanlarinin kredileri girilir. Telafi sinavindan sonra da telafide basarilan derslerin kredileri sanki ek sinavmis gibi eklenir.
- Boyle olmazsa (meb icin)ortalik daha da karisabilir diye dusunuyorum.
- Telafi sinavina girmeyecek, donem derslerinin hepsine girebilmis ogrencilerin sinav sonuclari telafi sinavinin yapilacagi gunden 1 hafta veya 2-3 gun once gibi yayinlanir. Telafi sinavina girecek ogrencilerin ise girdikleri dersler kontrol edilip sistemde bekletilerek, telafi sinavi ile girilmeyen derslerin sinavinin yapilip sisteme girilmesi ve kontrol edilmesiyle beraber hepsi sanki tek sinav olmus gibi yayinlanir.
Veritabani falan filan fistan dusununce, kafamda bu ihtimaller olustu. Bilemem, daha iyi yontemleri olmasini ve bu durumla guzel bir sekilde basa cikabilmelerini umuyorum.
- Telafi sinavindan once girilen derslerin kontrolleri onceden yapilip bekletilir. Sinav sonuclari telafi sinavinin yapilip, o derslerin kontrolunden sonra topluca yayinlanir. Telafi sinavina girecek kisi cok olmayacagi icin, en fazla 25-30 Nisan'da
- Boyle olmasi da (meb icin)isin icinden cikilamayacak duruma getirebilir.