Sınav sonucu butonu aktif olmayınca öyle sandım evet sağol baktım şimdi, 17 dersin sadece 1'inden geçememişim öfff. Haber veren arkadaş çok çok teşekkürler, herkes inşallah güzel sonuç almıştır.
Sonuçlar Açıklanmışş
Re: Sonuçlar Açıklanmışş
-
- Çırak
Önemli Değil
bende tek İnglizce 8 den kalmışım nasıl geçicem kara kara düsünüyorum

-
- Doktor
Arkadaslar aol web sitesin de görünmüyor, ama acik lisenin uygulamasina girince oradan görünüyor. girip kontrol edebilirsiniz.. ben 30 kredi almisim, umarim herkes yuksek kredi almistir. bir de birsey sorucam turk edebiyati 8 dersinden muaf olamiyor muyuz? illa o dersten gecmek mi gerekiyor?
-
24 yaşıma 6 ay kala sonunda lise mezunu oldum darısı başınıza 

Tebrikler, sağol. Üniversite yolunda yolun açık olsun, dilediğin gibi olsun inşallah.
-
- Yardımcı Asistan
Bende yukledim simdi arkadaslar aciklanmis:)
Muaf olabilirsin.servetinanc yazdı: 30 Nis 2018, 19:49 Arkadaslar aol web sitesin de görünmüyor, ama acik lisenin uygulamasina girince oradan görünüyor. girip kontrol edebilirsiniz.. ben 30 kredi almisim, umarim herkes yuksek kredi almistir. bir de birsey sorucam turk edebiyati 8 dersinden muaf olamiyor muyuz? illa o dersten gecmek mi gerekiyor?
sitede alabileceği dersler bölümüne bakın hangi dersleriniz yoksa o dersi vermişsinizdir bende de kredi kısmı kapalı 

-
- Yardımcı Asistan
Sinav sonuclarina websitesinden ulasamadigim surece sonuclar aciklandi diye bir sey demem. Sonuclar henuz aciklanmadi.
Bende gözükmüyor sırayla açıklamak nedir yaa baya saçma herkesi aynı anda açıklasanıza iştesenator yazdı: 30 Nis 2018, 19:16 web sitesinden bakmayın android veya ios uygulamasından girip görebilirsiniz.
29 kredi almışım hiç beklemiyordum![]()
-
- Yardımcı Asistan
O kadar bilgiyi veritabanina bir anda yuklemek sakincali olur. Sonra hata olunca "bu dersten sinava girmistim ama yok!!!" denilir.
Şuan sadece krediler bölümü gözüküyo tek tek notlar yazmıyor yani
Notlar da yazıyor, şu an uygulamayı açamadım bakınca nerde yazıyor söylerim.
-

Sonunda 14 kredim kalmış