3. Dönemde sadece kaldığım derslerden mi sınav olucam ?
3. Dönemde sadece kaldığım derslerden mi sınav olucam ?
Arkadaşlar kredim falan tamam ortak derslerde biri hariç hepsi bitti. 3. Döneme kayıt olursam sadece sınavda bu dersden mi olucam yoksa 3. Dönemin de kendi zorunlu dersleri var mı ?
Re: 3. Dönemde sadece kaldığım derslerden mi sınav olucam ?
toplamda 8 dönem 192 kredi ve zorunlu ders olarak(dil ve anlatım ) muhakkak geçmen gerekli muaf durumu yok.Moito yazdı: 01 May 2018, 23:02 Arkadaşlar kredim falan tamam ortak derslerde biri hariç hepsi bitti. 3. Döneme kayıt olursam sadece sınavda bu dersden mi olucam yoksa 3. Dönemin de kendi zorunlu dersleri var mı ?
Kredin tamammış ortak derslerden biri hariç olan dil ve analatım dersi değilse muaf olarakda tamamlaman yeterli.Lakin dönem olarak 8 dönem okuman lazım.
Zorunlu dersin neyse onu seçip 3 dönem sınavına girersin .3 Dönemin kendi zorunlu dersi yok.Zorunlu ders kısmında ne dersin varsa ondan sorumlusun.Kredin tamam olsa bile dönemin azsa 8 olmadan mezun olamazsın .Moito yazdı: 01 May 2018, 23:02 Arkadaşlar kredim falan tamam ortak derslerde biri hariç hepsi bitti. 3. Döneme kayıt olursam sadece sınavda bu dersden mi olucam yoksa 3. Dönemin de kendi zorunlu dersleri var mı ?
Kaldığım ders türk edebiyatı 8. Ve şuan 8. Dönemdeyim.
Şimdiden çalışmaya başla konusu uzun ve ezber gerektirir .3 sınavda ver mezun ol.
türk edeb. 8 dersinden kaç kez girdin?
Eğerki daha önceden 2 kez girip başarısız olduysan bu dönemdede girip ister başarılı ol ister başarısız muaf olacağından dolayı sorun yok.Çünkü her iki türlüde bitmiş olacağından mezun olabileceksin.