Gerçekten öyle, ben bu kadarını bile ummuyordum. Daha iyi çalışsak oooo neler olurmuş nelerPazernus yazdı: 01 May 2018, 00:00 35 Kredi almışım.Vallahi sevindim çalışınca gerçekten oluyor arkadaşlar her dersi biraz çalışsanız bile geçersiniz.
evde birinde android yok mu? 2 dakka yükle açık lise uygulamasını öğrenbarbaros yazdı: 30 Nis 2018, 23:06 iphone 4 kullanıyorum ios 7,1 den yukarı yükseltilemiyor 10,2 isteyen Aöl uygulamasını yükleyemedim boş boş bakınıyorum öyle herkes ne güzel notlarını öğrendi![]()
tamam uzatma tezcan. başarılarbarbaros yazdı: 01 May 2018, 00:34 o kadar yorum içinde dikkatini bu mu? çekti mert efendi az daha aşağısını okusan cevabı kendi kendine alırdın
Ne demek miş o? Not bellidir tektir, artış veya düşüş niye olsun, neye göre olsun? Uygulamaya niye yansıtıldı o zaman!! Şaşırmıyorum artık hiç bir şeye ama sabır ya sabır!AvatarAang yazdı: 02 May 2018, 20:35 bu sonuçlar kesin bilgi mi, çünkü 147 yi aradığımda sonuçlar artış veya düşüş gösterebilir dedi
Resmi olarak duyuru ile aciklanmadigi icin her sey olabilir._cid_ yazdı: 02 May 2018, 21:23 Ne demek miş o? Not bellidir tektir, artış veya düşüş niye olsun, neye göre olsun? Uygulamaya niye yansıtıldı o zaman!! Şaşırmıyorum artık hiç bir şeye ama sabır ya sabır!