Ufak bir analiz yaptım ve bu derslerde çıkmış soru sorulmadığını, her dönem farklı soruların hazırlandığını görmüş oldum hocam. Bu durumda çıkmış soruların bana ne gibi bir faydası olabilir?servetinanc yazdı: 05 May 2018, 16:47 çoğu seçmeli derslerden oluştugu için fazla zorlanacagini sanmiyorum. sinav haftasi sinava girecegin derslerin son 2-3 sinav da cikmis sorularini cözerek rahatlikla gecebilecegini dusunuyorum.
Konularını hiç bilmiyorsan geçemezsin zaten.Zor değil ezber yapıp geçersin.Tavsiyem 35 krediye kadar seçmen yönünde.Benim 17 krediye ihtiyacım vardı 28 kredilik ders seçmiştim haliyle her türlü mezun oldum.22 kredi lazımsa 22 kredinin üstüne çıkman lazım.TombikBey yazdı: 05 May 2018, 12:25 Derslerimin Linki= https://i.hizliresim.com/lOnmBJ.jpg
22 kredi alabilirsem mezun olacağım. Bu dersler zor mu? Bu sınavda mezun olur muyum sizce? BIRDE NASIL ÇALIŞMAM LAZIM BU DERSLERE
![]()
Listede ki dersler 30 kredi hocamMrronaldo yazdı: 05 May 2018, 19:09Konularını hiç bilmiyorsan geçemezsin zaten.Zor değil ezber yapıp geçersin.Tavsiyem 35 krediye kadar seçmen yönünde.Benim 17 krediye ihtiyacım vardı 28 kredilik ders seçmiştim haliyle her türlü mezun oldum.22 kredi lazımsa 22 kredinin üstüne çıkman lazım.TombikBey yazdı: 05 May 2018, 12:25 Derslerimin Linki= https://i.hizliresim.com/lOnmBJ.jpg
22 kredi alabilirsem mezun olacağım. Bu dersler zor mu? Bu sınavda mezun olur muyum sizce? BIRDE NASIL ÇALIŞMAM LAZIM BU DERSLERE
![]()
Diyelim ki geçemedim hocam. 22 kredi değilde 14 kredi aldım, 8 kredi eksiğim kaldı. Bu sene üniversite kazanırsam ek sınava nasıl gireceğim. Ek sınav üniversiteye başlayınca mı oluyor, başlamadan mı? Eylül de açılıyor okullar çünküMrronaldo yazdı: 05 May 2018, 20:29 Hepsini geçebileceğine inanıyorsan problem yok sadece örnek verdim derslerin kredisini hesaplamadım.
TombikBey yazdı: 05 May 2018, 21:13Diyelim ki geçemedim hocam. 22 kredi değilde 14 kredi aldım, 8 kredi eksiğim kaldı. Bu sene üniversite kazanırsam ek sınava nasıl gireceğim. Ek sınav üniversiteye başlayınca mı oluyor, başlamadan mı? Eylül de açılıyor okullar çünküMrronaldo yazdı: 05 May 2018, 20:29 Hepsini geçebileceğine inanıyorsan problem yok sadece örnek verdim derslerin kredisini hesaplamadım.
Ek sınavın şartları var herkes ek sınava katılamaz.Ek sınav olayı belli olmaz erkende olabilir sonrada olabilir.Mezun olmana az kalmış o yüzden ona göre kredi seç .Derslerine çalış ek sınava bırakma işini garantiye al.TombikBey yazdı: 05 May 2018, 21:13Diyelim ki geçemedim hocam. 22 kredi değilde 14 kredi aldım, 8 kredi eksiğim kaldı. Bu sene üniversite kazanırsam ek sınava nasıl gireceğim. Ek sınav üniversiteye başlayınca mı oluyor, başlamadan mı? Eylül de açılıyor okullar çünküMrronaldo yazdı: 05 May 2018, 20:29 Hepsini geçebileceğine inanıyorsan problem yok sadece örnek verdim derslerin kredisini hesaplamadım.