Açık lise daha erken bitirilebilecek
Re: Açık lise daha erken bitirilebilecek
evet bnde okumuştum o haberi hüseyin çelik onaylıycam demiş=)
Beyler ne oldu bu iş haberi olan varmı? daha çabuk bitirme şansımız varmı açık liseyi.Bu arada ben 4 yıllığım açık lisede fen bölümündeyim kredim 64.Sınav sonuçları belli olmadığı için bu dönem kaç kredı aldım bilmiyorum ama enaz 28 kredi alırım oda yapar 92 kredı olur
şu erken bitirme dalgası olsada bir an önce bitirsek boşuna zaman kaybı oluooooo . zaten fazlasıyla oldu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

şu erken bitirme dalgası olsada bir an önce bitirsek boşuna zaman kaybı oluooooo . zaten fazlasıyla oldu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
henüz bir haber yok anlaşılan böyle bir şey olmayacak.çok ta umutlanmıştım ama ne yapalım katlanıcağız 

-
- Acemi
hayır olacak.çünkü konu geçen gün ankarada eğitimle ilgili yapılan bir oturumda bu olay yine gündemdeydi ve çelik yine onaylayacagını soyledi.ya şu günlerde onaylanacaktır yada yazın onaylanıp seneye yürürlüğe girecektir diye tahmin ediyorum.
-
- Acemi
inş. inş. ne guzeL konusuyosun sen oyLe 

Bari bir an once onaylasada bi yararini gorsek.Hazir secim donemide yaklasmisken bi bomba patlatsa sayin bakan cok guzel olur. 

en azından şimdi girse ne ii olurdu biz 3 yıllıklar 2 sınava daha girerdik bide ek sınav olurdu 4 yıllık bize vurmadan mezun olurduk.of of
meloş sen bu konuda çok dertlisin galiba..meloş yazdı:en azından şimdi girse ne ii olurdu biz 3 yıllıklar 2 sınava daha girerdik bide ek sınav olurdu 4 yıllık bize vurmadan mezun olurduk.of of
boşver bu sonradan çıkan kararlar bana neler yaptı zamanında.. rütbem söküldü benim
aldırma....akışına bırak..
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
sinirlerim bozuldu yaa bizde dört yıllık sisteme sokacaklar şu kanun çıksın artık yaa 

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

evet çötenek çok dertliyim konu açtım hatta mail atalım 3 yıllık arkadaşlar diye
http://cagrimerkezi.meb.gov.tr/
http://cagrimerkezi.meb.gov.tr/
Arkadaşlar bu konu ile ilgili haber varmı onaylandımı
hayır onaylanmadı meb dede hiç bir açıklama yok yalan oldu galibaliseli yazdı:Arkadaşlar bu konu ile ilgili haber varmı onaylandımı