Diplomam yetişir mi?
Diplomam yetişir mi?
7-8 Temmuz sınavı son sınavim olmuş oldu. Kesinlikle mezun oldum, sınavım baya iyi geçti. Tyt den de barajı geçtim, onlisans okuyacagim örgün. Lise diplomam ne zaman gelir? Üniversiteye baslamadan elime ulaşır mı? Yardımcı olur musunuz?
-
- Acemi
Re: Diplomam yetişir mi?
benim de son sınavım olmuş olabilir. tokat beklemediğim yerden geldi. 2 edebiyat sınavına girdim ikisi de iyi kötü geçti ama ilk yardım dersinde fena çakıldım. geçemeyeceğimi düşünüyorum. ilk yardım dersi yüzünden seneye tekrar gireceğim sanırım. MEHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
-
- Doktor
üniversiteye baslamadan eline ulasir diye düşünüyorum.. ki zaten mezun olduysan eger geçici mezuniyet belgesi ile de universiteye kayit yaptirabilirsin. diplomalarin universiteye son teslim tarihi 31 aralik.. yani merak etme her türlü yetişir diploma.
Diploma basıldı yazan arkadaşlar var mı?
Hocam geçici mezuniyet belgesi alanlara diploma verilmiyormuş. Bu benim icin buyuk bi kayıp olurservetinanc yazdı: ↑08 Tem 2018, 15:25üniversiteye baslamadan eline ulasir diye düşünüyorum.. ki zaten mezun olduysan eger geçici mezuniyet belgesi ile de universiteye kayit yaptirabilirsin. diplomalarin universiteye son teslim tarihi 31 aralik.. yani merak etme her türlü yetişir diploma.
Bu Bilgiye Nereden Ulaştınız Bilmiyorum Ama ...
Doğrusu Budur .
Geçici Mezuniyet Belgesi (Çıkma Belgesi)
Mezun olan öğrenciler geçici mezuniyet belgelerini bağlı oldukları Halk Eğitim Merkezlerinden alabilirler.
Üniversiteye kayıt yaptırabilirsiniz. Bu belgelerin 6 ay geçerlilik süresi vardır.
Açık Öğretim Lisesi diplomasını alabilmeniz için, daha önce almış olduğunuz çıkma belgesinin aslını geri vermeniz gerekiyor. Almış olduğunuz çıkma belgesini kaybettiyseniz, bir dilekçe ile Açık Öğretim Lisesine veya kayıtlı olduğunuz okul müdürlüğüne (şahsen veya noterden vekil tayin edilen kişinin) başvurarak diplomanızı alabilirsiniz.
Doğrusu Budur .
Mezun olan öğrenciler geçici mezuniyet belgelerini bağlı oldukları Halk Eğitim Merkezlerinden alabilirler.
Üniversiteye kayıt yaptırabilirsiniz. Bu belgelerin 6 ay geçerlilik süresi vardır.
Açık Öğretim Lisesi diplomasını alabilmeniz için, daha önce almış olduğunuz çıkma belgesinin aslını geri vermeniz gerekiyor. Almış olduğunuz çıkma belgesini kaybettiyseniz, bir dilekçe ile Açık Öğretim Lisesine veya kayıtlı olduğunuz okul müdürlüğüne (şahsen veya noterden vekil tayin edilen kişinin) başvurarak diplomanızı alabilirsiniz.
Hocam universiteye gidene kadar diplomalar elimize ulaşir mı?Jezxy yazdı: ↑09 Tem 2018, 17:43 Bu Bilgiye Nereden Ulaştınız Bilmiyorum Ama ...
Doğrusu Budur .
Çok Rahat Şekilde Yetişir Hocam Diplomanız Eylül Ekim Gibi Duyurusu Yapılır. "Halkeğitimlere Gönderildi Diye"
Rica Ederim Kardeşim Benim ... Darısı Üniversitenin Başına
çok rahat şekil de yetişir bana 1 ay ve bi kaç gün sonra gidip halk eğitimden aldım. ağustosun sonlarına doğru eylülün ilk haftaları gelme oranı yüksek .