AÖL EK SINAV TALEP ( Sadece 1 Dakika! ) « 2018 »
-
- Çırak
Re: AÖL EK SINAV TALEP ( Sadece 1 Dakika! ) « 2018 »
Üniversite içi Ek sınava ihtiyacımm var Talep edin Sanayiye gitmek zorunda kalmayalım Şimdiden Teşekkürler 

Hocam Öncelikle Talebiniz İçin Çok Teşekkür Ederim ...
İyi Sesimizi Çalışanlara Duyurmuşuz.
Talep Çok Oldukça Muhakkak EK SINAV İÇİN GEREKLİ BAŞVURUYU MİLLİ EĞİTİM BAKANINA ARZ EDERLER .
Hocam cidden çok yardımcı bir insansınız.
Teşekkür Ederim ... Şu Açık Liseden Ne Kadar Öğrenci Kurtarırsak O KADAR İYİ 

rica ederim...Jezxy yazdı: 30 Tem 2018, 18:39Hocam Öncelikle Talebiniz İçin Çok Teşekkür Ederim ...
İyi Sesimizi Çalışanlara Duyurmuşuz.
Talep Çok Oldukça Muhakkak EK SINAV İÇİN GEREKLİ BAŞVURUYU MİLLİ EĞİTİM BAKANINA ARZ EDERLER .
Ek sınav için başvurmayan kaldı mı??!! Kalmasın, görüyorum ki ek sınava ihtiyaç çok. Çok basit, zamandan da çalmıyor haydinnn...
Fırçalar Gibi Olmuş Ama_cid_ yazdı: 31 Tem 2018, 22:09 Ek sınav için başvurmayan kaldı mı??!! Kalmasın, görüyorum ki ek sınava ihtiyaç çok. Çok basit, zamandan da çalmıyor haydinnn...

Arkadaşlar Talep Atmaktan Üşenmeyelim

Az Çok Demeyelim ... Talep Atmadan Geçmeyelim ...

Yok ne haddime
Oğlanın adı Reşit sen söyle sen işit olmasın diye

Arkadaşlar Konunun Muhteşem Görüntülenme Sayısı Var " 7835 "
Eğer Bunun 4/1 Bile Talep Göndermiş İse Bu Bile Çok Çok İyi ... Önümüzde Çok AY VAR YENİ DÖNEMİM BAŞLAMASINA BİR DEĞİL BİR KAÇ TANE EK SINAV YAPMA İMKANLARI VAR BÜ YÜZDEN TALEP GÖNDERMEYE DEVAM EDELİM LÜFTEN ...
Eğer Bunun 4/1 Bile Talep Göndermiş İse Bu Bile Çok Çok İyi ... Önümüzde Çok AY VAR YENİ DÖNEMİM BAŞLAMASINA BİR DEĞİL BİR KAÇ TANE EK SINAV YAPMA İMKANLARI VAR BÜ YÜZDEN TALEP GÖNDERMEYE DEVAM EDELİM LÜFTEN ...
Tahmini ne zaman açıklanır ek sınavın olacağına karar verilirse? Ve Eylül Ekim gibi olur değilmi?Jezxy yazdı: 01 Ağu 2018, 17:30 Arkadaşlar Konunun Muhteşem Görüntülenme Sayısı Var " 7835 "
Ağuston Sonu Eylül Başı Arası Başvuru Tarihi Olur
Eylül Sonu Ekim İlk Haftası Sınav Tarihi Olur
Ama Şuan İçin Tamamen Tahmin Üzerinedir Arkadaşların Bilgisine
Eylül Sonu Ekim İlk Haftası Sınav Tarihi Olur
Ama Şuan İçin Tamamen Tahmin Üzerinedir Arkadaşların Bilgisine

Sanırım çatlayabilirim beklerken
Sınav sonuçlarını bu kadar heyecanla beklemedim
Bi yerlere atmak lazım kendimizi, Rize gibi 

Bu yıl mezun olamayan 'alan yok' öğrencilerine bir sürü ek zorunlu dersler geliyor maalesef onlardan biride benim.Mezun olamadım 

Bu ne alaka? Açıklama yok bununla ilgili? 444 0 632 aradım böyle bişey yok dediler. Siz bunu nerden öğrendiniz? 2 kredim kaldı.alimka yazdı: 01 Ağu 2018, 23:24 Bu yıl mezun olamayan 'alan yok' öğrencilerine bir sürü ek zorunlu dersler geliyor maalesef onlardan biride benim.Mezun olamadım![]()
-
Cimer ile başvuru yaptım