Rica Ederim ... Sizede İyi Geceler

Tetelac yazdı: 18 Eyl 2018, 03:45 Ben de bir şey eklemek istiyorum bugün girdiğimde bende de zorunlu ders 16 yazdı sonra sayfada yenileme yaptım 12 oldu şimdi baktım 16 yani sistemde bir problem olduğu belli benceBenim sormak istediğim bir soru var şimdi ben lise 1 de matematikten kaldım bu benim karşıma mı çıkacak yine?
Sıkıntı şu eokula nasıl gireceğimJezxy yazdı: 18 Eyl 2018, 09:30Tetelac yazdı: 18 Eyl 2018, 03:45 Ben de bir şey eklemek istiyorum bugün girdiğimde bende de zorunlu ders 16 yazdı sonra sayfada yenileme yaptım 12 oldu şimdi baktım 16 yani sistemde bir problem olduğu belli benceBenim sormak istediğim bir soru var şimdi ben lise 1 de matematikten kaldım bu benim karşıma mı çıkacak yine?
E-OKULDAKİ HESABINIZDA
Öğrencinin Sorumluluk ve Ortalama Yükseltme Sekmesine Gelince ? ESKİYE DÖNÜK HİÇ DERS GÖRDÜNÜZ MÜ ?
BU KISIMDA ?
AÇIK LİSE'DE ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) > Ders Bilgileri (Genel) > Alabileceği Derslere
KISMI SİZDE AÇILDIĞI ZAMAN KONTROL EDİN MATEMATİK 1 VE MATEMATİK 2 ADI ALTINDA DERSLER SİZİN LİSTENİZDE VARMI YOK MU ?
NORMALDE DÖNEM ORTALAMANIZ EĞER 50 NİN ÜZERİNDE İSE ŞUAN KARŞINIZA O DERSİN TEKRAR ÇIKMAMASI LAZIM.
Ortaokulda ki numarayla girilebiliyorTetelac yazdı: 18 Eyl 2018, 11:30Sıkıntı şu eokula nasıl gireceğimJezxy yazdı: 18 Eyl 2018, 09:30Tetelac yazdı: 18 Eyl 2018, 03:45 Ben de bir şey eklemek istiyorum bugün girdiğimde bende de zorunlu ders 16 yazdı sonra sayfada yenileme yaptım 12 oldu şimdi baktım 16 yani sistemde bir problem olduğu belli benceBenim sormak istediğim bir soru var şimdi ben lise 1 de matematikten kaldım bu benim karşıma mı çıkacak yine?
E-OKULDAKİ HESABINIZDA
Öğrencinin Sorumluluk ve Ortalama Yükseltme Sekmesine Gelince ? ESKİYE DÖNÜK HİÇ DERS GÖRDÜNÜZ MÜ ?
BU KISIMDA ?
AÇIK LİSE'DE ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPIP > ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER (Altında) > Ders Bilgileri (Genel) > Alabileceği Derslere
KISMI SİZDE AÇILDIĞI ZAMAN KONTROL EDİN MATEMATİK 1 VE MATEMATİK 2 ADI ALTINDA DERSLER SİZİN LİSTENİZDE VARMI YOK MU ?
NORMALDE DÖNEM ORTALAMANIZ EĞER 50 NİN ÜZERİNDE İSE ŞUAN KARŞINIZA O DERSİN TEKRAR ÇIKMAMASI LAZIM.lisede ki numaram işe yaramıyor girmek için, bu 50 ortalamadan kastınız dersin ortalaması mı yoksa genel sınıf ortalaması mı?
Tetelac yazdı: 18 Eyl 2018, 16:30 Aybars'ın dediği gibi yaptım evet girdim sorumlu ders bölümünde bir şey çıkmadı
Bakalım hayırlısı bu 16 işi ne çıkacak merak ediyorum, derslerin ortalaması şöyle 9 da ve 10'da iki dönemde de matematik 50'nin altında. Kimya da 9 'un ilk dönemi 50'nin altında.
HOCAM BU HAFTA "14/09/2018" Açık Öğretim Genel Lise (Dönemlere Göre) Haftalık Ders Çizelgesi YAYINLANDI ...blk10 yazdı: 19 Eyl 2018, 13:30 Merhabalar arkadaşlar ve moderatörüm bir sorum olacak şimdi 170 kredim alan yok durumundayım ever isteğim krediyi alamaz isem yani mezun olamazsın isem alan yok 2 geçirileceğim 8 adet ders eklenecek
şimdi sorum şu şeçmeli kimya ve fizik 3-4 seçtim bu şeçtim seçmeli dersler 1 kere girmiş sayılırmıyım 3 defa giriş ve muaf durumuna etki eder mi acaba