BU ARADA KAYIT YENİLEMELER BAŞLAMIŞ.

Hocam bende sizin ile aynı durumdayım, Ek sınav da bütün seçmeli dersleri seçtim ve 2 zorunlu dersim kalmıştı onları da muaf yapar mezun olurum düşüncesindeydim, şu an 2 zorunlu derse ek 2 zorunlu ders daha eklenmiş...senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:26 Bu ne lahana turşusu arkadaşlar böyle saçmalık görmedim. Zorunlu ders sayım SIFIR 18 kredim kalmış ve ek sınava katılmışım.Ders seçme işleminide bitirmişim.Herşey bitmiş bugün zorunlu ders sayısı 2 olmuş.Ek sınavdan 192 krediyi geçsemde bu zorunlu ders yüzünden mecburen 2019 sınavlarına girmeye resmen zorlanmış olacağım.Maden zorunlu ders çıkartıyorsun bunu ek sınav ders seçmeden önce çıkartki insanı zor duruma sokma.Böyle durumda olan arkadaşlar varmı?
![]()
Maalesef sol kısımdaki bölümde dersbilgileri (genel) bölümü kapalı olduğundan dolayı hangi dersler olduğunu göremiyorum.hadibeqw yazdı: 20 Eyl 2018, 18:30 aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?
Genel bir hata olsa gerek.Herkese aynı sayıda eklendiğine göre.Ek sınavla mezun olayım halk eğitimin önünden geçersem 2 olsun bu nedir ya.1 senedir açıklisedeyim.4 yıllık örgün okusam daha az sorunla karşılaşırdım.sizofren yazdı: 20 Eyl 2018, 18:32Hocam bende sizin ile aynı durumdayım, Ek sınav da bütün seçmeli dersleri seçtim ve 2 zorunlu dersim kalmıştı onları da muaf yapar mezun olurum düşüncesindeydim, şu an 2 zorunlu derse ek 2 zorunlu ders daha eklenmiş...senator yazdı: 20 Eyl 2018, 18:26 Bu ne lahana turşusu arkadaşlar böyle saçmalık görmedim. Zorunlu ders sayım SIFIR 18 kredim kalmış ve ek sınava katılmışım.Ders seçme işleminide bitirmişim.Herşey bitmiş bugün zorunlu ders sayısı 2 olmuş.Ek sınavdan 192 krediyi geçsemde bu zorunlu ders yüzünden mecburen 2019 sınavlarına girmeye resmen zorlanmış olacağım.Maden zorunlu ders çıkartıyorsun bunu ek sınav ders seçmeden önce çıkartki insanı zor duruma sokma.Böyle durumda olan arkadaşlar varmı?
![]()
Aralık da ki sınav da onları veremezsem eğer üni hayalim çöp olacak umarım düzgün bir derstir..
(Şu an dersleri göremiyorum)
Hocam olumsuz konuşmak istemem ama ortada genel bir durum var sizin konuşmanız ile dilekçe vermenizi isteyecekler oda aöl genel merkeze gidip sonuçlanması biraz zaman alır ve kesin nasıl sonuçlanır oda bir muamma kalır.
İlginç olan taraf zorunlu ders sayısı 0'dı.Yani eklemek için ya muaf olan dersleri eklediler.Ya da yeni ders uydurdular.Hangi derslerin eklendiği bilsek ona göre yorum yapacağımda.Geometri tarzı yeni ders mi eklediler acaba ?
Zorunlu dersler ek sınav için ders seçerken belli yani yazıyordu. Seninde mi ders seçtikten sonra zorunlu dersin oldu?hadibeqw yazdı: 20 Eyl 2018, 18:30 aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?
Zorunlu ders sayısı ders seçerken 0'dı.Dersleri seçtim.Sınava hazırlanıyordum.Senatörün mesajı görünce giriş yaptım ve 2tane zorunlu ders yazıyor.Hangi dersler olduğu yazmıyor fakat.Muaf dersleri koyamayacaklarına göre kafalarına göre yeni ders uydurdular_cid_ yazdı: 20 Eyl 2018, 18:45Zorunlu dersler ek sınav için ders seçerken belli yani yazıyordu. Seninde mi ders seçtikten sonra zorunlu dersin oldu?hadibeqw yazdı: 20 Eyl 2018, 18:30 aynı sorun bendede var.Alan yok -2 dim zaten.Afedersiniz ama sıçacam böyle işin içine.Yeni dönemde sistem değişir diye ek sınavla bitirelim dedik.Ders seçerken 0 zorunlu ders vardı.2 zorunlu ders olmuş.Madem ekleyecektiniz ders seçerken ekleseydiniz.Hangi dersler olduğu yazıyor mu ?