AOL Zorunlu Ders Saçmalığı!
Re: AOL Zorunlu Ders Saçmalığı!
benimde 2 zorunlu dersim vardı konuyu görünce açıp bakayım dedim zorunlu ders sayım 3 e çıkmış. bana neden 2 tane eklemediler onu anlamadım belkide sistemsel bir sıkıntı olabilir
4440632 araıyorum ses yok çalmıyor bile
ek sınav ders seçiminde zorunlu dersim yoktu nolduysa bugün oldu._cid_ yazdı: 20 Eyl 2018, 18:42 Senatör ek sınav için ders seçerken zorunlu dersin yoktuysa acilen Aol'ü aramalısın, işin rast gitsin.
Bende değişen bir şey yok durum aynı, 2 zorunlu dersim vardı halen 2 yazıyor ama ara ara baksam iyi olacak bu nasıl iş ya
Aradım görüştüm türk edebiyatı ve anlatım 3- ve 4 eklenmiş.alan yok ve alanyok 2 geçişklerinden bahsetti.bu dersler önceden türk edebiyatı ve dil anlatım olarak ayrı idi ve ben bu dersleri vermiştim.Şimdi ise bu dersleri birleştirmişler iki konuyu bir ders yapmışlar ve bu derslerden muhakkak geçmek gerekli.
Neymiş o birleştirilen dersin adı?
şu dersleri,ders seçiminde koysalardı da ek sınavda mezun olacak arkadaşlar mağdur olmasaydı. tekrar para yatırıp tekrar sınava girecekler bir kaç ders için
sanırım Türk dili ve edebiyatı dersleri olabilir
türk edebiyatı ve anlatım dedi.
başarılı derslerden kontrol ettim. türk edebiyatı 5 den başlamışım şimdi 3 ve 4 dü okucaz ama türk edebiyatı ve anlatım olarakmış ders kitabı öyle dedi
DÜZELTME ---
evet türk dili ve edebiyatı olacakmış
başarılı derslerden kontrol ettim. türk edebiyatı 5 den başlamışım şimdi 3 ve 4 dü okucaz ama türk edebiyatı ve anlatım olarakmış ders kitabı öyle dedi
DÜZELTME ---
evet türk dili ve edebiyatı olacakmış
En son senator tarafından 20 Eyl 2018, 19:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben Alan yok 2'yim benim öyle bi zorunlu dersim olmadı.
Bana da eklenirse benden çekecekleri var
Evet düzelmiş