ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !
Re: ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! - Kayıt Yenileme / Ders Seçim / EK Sınav -
Kitapçıkların yayınlanması yasakmış. Özelden atim size fotoğrafını hangi dersler ise.
11 tane ders var seni uğraştırmayayım şimdi açıklandığı zaman bakarız bizde hem heyecan olur.s_cid_ yazdı: 06 Eki 2018, 21:47 Kitapçıkların yayınlanması yasakmış. Özelden atim size fotoğrafını hangi dersler ise.
Ben o heyecana çatlamak diyorum ben öyle oluyorum çünkü
) Tamam sen bilirsin. Ben Çiğdem bu arada hani çekindiysen, zaten buradan mesaj olarak atacaktım neyse inşallah gönlünce olmuştur sınavın.

9 doğrum çıktı sanırım en azından geçer not almışım Allahıma şükür geçtim bu dersi 

Hocam eğer elinizde fotoğraf mevcutsa Edebiyat 3,4.5.6.7 sorularını atarmısınız._cid_ yazdı: 06 Eki 2018, 21:47 Kitapçıkların yayınlanması yasakmış. Özelden atim size fotoğrafını hangi dersler ise.
Eğer elinizde ss olarak mevcut değilse tekrardan çekmeye uğraşmayın ama acelesi yok zaten.
Benimde Adım Mehmet_cid_ yazdı: 06 Eki 2018, 21:53 Ben o heyecana çatlamak diyorum ben öyle oluyorum çünkü) Tamam sen bilirsin. Ben Çiğdem bu arada hani çekindiysen, zaten buradan mesaj olarak atacaktım neyse inşallah gönlünce olmuştur sınavın.

Komtanım nerdesin sen yaa
))

Memnun oldum bende Melda, sınav çok iyi geçti aslında ama hiç ummadığım dersten kaldım sanırım açıklanınca göreceğiz biraz heyecan seviyorum ben;P_cid_ yazdı: 06 Eki 2018, 21:53 Ben o heyecana çatlamak diyorum ben öyle oluyorum çünkü) Tamam sen bilirsin. Ben Çiğdem bu arada hani çekindiysen, zaten buradan mesaj olarak atacaktım neyse inşallah gönlünce olmuştur sınavın.
melmelda yazdı:
EK SINAV DA SORULAR NASILDI ? BU DÖNEMİN İÇİNDE OLAN SINAVLARIN KARMASIMI GELDİ ?_cid_ yazdı:
Aynen öyle! Şıkları hatta numaraları bile aynıydı.
Demiştim Dimi

❝BUNLAR SON DÖNEMİN SORULARIMI ACABA ? EMİNMİSİNİZ ?❞
❝SON DÖNEMİN SINAVLARINDAN SORUMU GELİCEK HİÇ YENİ SORU OLMAYACAK MI ?❞

Çok eski dönemlere ait sorular da vardı siz ek sınava girmediniz mi?
Hayır hayır hayır hiç yeni soru golmayacak mı diye soran ben değilim
Ne kadar teşekkür etsem az kalır, inan bu tiyoyu vermeseydin çok bulanırdım sağa sola çarpardım derbeder olurdum 

Ben Mezunummelmelda yazdı: 07 Eki 2018, 01:11 Çok eski dönemlere ait sorular da vardı siz ek sınava girmediniz mi?

Burada Sadece Elimden Geldiğince Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışıyorum

PARDON_cid_ yazdı: 07 Eki 2018, 01:13 Hayır hayır hayır hiç yeni soru golmayacak mı diye soran ben değilimNe kadar teşekkür etsem az kalır, inan bu tiyoyu vermeseydin çok bulanırdım sağa sola çarpardım derbeder olurdum
![]()

OLABİLİR AMA