Kredi Hakkında Soru
Re: Kredi Hakkında Soru
Hocam kayıt oldum
Mat ve fizik yanında muaf yazıyor
o dersi seçmesem olur mu
o dersi seçmesem olur mu
olur tabiki sana kalmış...mstfacnck yazdı: 08 Eki 2018, 14:22 Hocam kayıt oldum
o dersi seçmesem olur mu
o derslerden geçemeyeceğinin kanaatindeysen diğer seçmeli derslerden seçmen daha uygun olacaktır.
hocam kredim 162 sizce en kolay secmeli ders hangisi hangısını secim
dil ve anlatım ve yabancı dil din kültürü felsefe bunlar varsa seç ben çok rahat yaptım bunları keşke senin gibi 162 kredim olsaydı 47 kredim varmstfacnck yazdı: 08 Eki 2018, 15:09hocam kredim 162 sizce en kolay secmeli ders hangisi hangısını secim

Hocam eminmisiniz ben sosyoloji din kültürü ve peygamber efendimizin hayatını sectimbeacrt yazdı: 08 Eki 2018, 15:15dil ve anlatım ve yabancı dil din kültürü felsefe bunlar varsa seç ben çok rahat yaptım bunları keşke senin gibi 162 kredim olsaydı 47 kredim var![]()
mrb açık öğretim lisesinden 187 kredim var iken geçen yıl mesleki açık öğretim lisesine kayıt yaptırdım. Lise diplomasıyla kayıt yapmadığım için 3 yıl yüz yüze eğitim almam gerektiği söylendi. Bu yıl mesleki açık öğretim derslerinden fazla kredi alıp mezun olabilir miyim?
Hocam DÜŞÜNCENİZ MESLEKİ LİSEDENMİ MEZUN OLMAK YOKSA TEKRAR ALANSIZ AÇIK LİSEDEN Mİ MEZUN OLMAK ?erdal4763 yazdı: 10 Eki 2018, 15:26 mrb açık öğretim lisesinden 187 kredim var iken geçen yıl mesleki açık öğretim lisesine kayıt yaptırdım. Lise diplomasıyla kayıt yapmadığım için 3 yıl yüz yüze eğitim almam gerektiği söylendi. Bu yıl mesleki açık öğretim derslerinden fazla kredi alıp mezun olabilir miyim?
mesleki liseden bu yıl mezun olabilir miyim yani
"Lise diplomasıyla kayıt yapmadığım için 3 yıl yüz yüze eğitim almam gerektiği söylendi."
Hocam Tarif Ettiğiniz Üzere ! MAALESEF ...
MESLEKİ LİSEDEN MEZUN OLABİLMENİZ İÇİN
KREDİ KISMINDA BULUNAN YÜZYÜZE EĞİTİM TAMAMLANDIMI = EVET YAZMASI LAZIM.
BUNUN İÇİNDE SİZE 3 YIL DEMİŞLER.
çok teşekkür ederim:)
Rica Ederim Aklınızda Şu Kalmasın
Yüksek Kredi HERŞEY DEĞİL !
AÇIK LİSE MEZUNİYET İÇİN DİĞER ŞARTLARIDA YERİNE GETİRMENİZ LAZIM.
http://i.hizliresim.com/XvQ9Qk.png
ÖRNEK MESALA ARKADAŞIN KREDİSİ ÇOK YÜKSEK LAKİN STAJ VS YAPMADIYSA YÜZYÜZE EĞİTİM TAMAMLANMADIYSA MAALESEF MEZUN OLAMAZ.