ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !
Re: ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! - Kayıt Yenileme / Ders Seçim / EK Sınav -
Hocam merhaba 167 kredim var ve 2018-1 dönem için kayıt yenileme yaptırdım ve bana ders seçme sayfası açıldı derslerimi seçtim ve sistemde alan yok 2 yazıyor ek sınava girmedim seçmiş olduğum ders listesinde ekliyorum cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim.

hocam hiç zorunlu ortak dersiniz yok muda ?
hiç seçmeli ders eklediniz
önceliğiniz ortak dersler olucak zorunlu dersleri veremezseniz veya muaf edemezseniz isterseniz kredi 250 300 olsun birşey ifade etmez !
hocam zorunlu derslerin hepsini verdim yada muaf oldum dil ve anlatimin hepsini verdim bende kredi dolsun diye bunları seçtim bu derslerde daha başariliyim diye
ŞUAN ZORUNLU DERS SAYINIZ 0 YAZIYOR O ZAMAN !kemal_05 yazdı: 08 Eki 2018, 18:29 hocam zorunlu derslerin hepsini verdim yada muaf oldum dil ve anlatimin hepsini verdim
EĞER ÖYLE İSE EN MANTIKLI DERS SEÇİMİNİ YAPMIŞSINIZ HOCAM .
Türk Dili , Tarih ve Coğrafya Sizi Mezun Edecek Dersler Olmuş
Eğer Sayısala Yatkınsanız Matematik ve Türk Dili Sınavını Geçmeniz Mezuniyet Demek Aralıkta

teşekkür derim hocam evet zorunlu ders 0 yazıyor ben de bu derslerden daha başarili olduğum için bunları seçtim size sorum alan yok -2 den bana ders eklenecekmı ve ek sinavdan sonra ders seçme işlemi olucak yaziyor ama ben derslerimi geçen hafta seçtim sıkıntı olucakmı bu konuda
Şimdi Konular Birbirine Karışıyor Şöyle Diyimkemal_05 yazdı: 08 Eki 2018, 18:35 teşekkür derim hocam evet zorunlu ders 0 yazıyor ben de bu derslerden daha başarili olduğum için bunları seçtim size sorum alan yok -2 den bana ders eklenecekmı ve ek sinavdan sonra ders seçme işlemi olucak yaziyor ama ben derslerimi geçen hafta seçtim sıkıntı olucakmı bu konuda
SİZ EK SINAVA BAŞVURU YAPMADIYSANIZ / GİRMEDİYSENİZ DERS SEÇİMİ OLAYI SİZİN İÇİN FARKLI SİZ BUGÜN SEÇTİĞİNİZ DERSLERDEN SORUMLUSUNUZ !
EĞER EK SINAVA BAŞVURU YAPTIYSANIZ ! SİZİN ŞUAN DERS SEÇİMİ YAPAMIYOR OLMANIZ GEREKİYOR. ÇÜNKÜ EK SINAVA GİRENLER DAHA SONRA DERS SEÇİMİ YAPICAK
BU ALAN YOK-2 OLAYININ İSE HENÜZ NETLİK KAZANMADI.
SİTEDE GÖRDÜĞÜM 3 4 ÜYEDE ESKİDEN DEN YENİ DERS ÇİZELGESİNE GEÇENLER VAR LAKİN ZORUNLU DERSLERİ EKLENMEMİŞ YANİ YENİ DERSLER EKLENMEMİŞ HERALDE BU DÖNEM BÖYLE KALABİLİR.
kusura bakmayın hocam biraz karişti evet sorular ama ben verdiğiniz cevaplardan sorularımın cevabını aldım teşekkür ederim
Rica Ederim .. İnşallah Konu Netlik Kazanmıştırkemal_05 yazdı: 08 Eki 2018, 18:49 kusura bakmayın hocam biraz karişti evet sorular ama ben verdiğiniz cevaplardan sorularımın cevabını aldım teşekkür ederim

jezxy hocam çatlıyacağım bu ek sınava cevap anahtarı ne zaman yayınlanır sizce? ben bir kaç dersi çözdüm ama çok zor oluyor başa çıkaacak gibi değil
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
Hocam Bugün Başka Bir Sınav Yayınlandı MEB.blk10 yazdı: 09 Eki 2018, 16:21 jezxy hocam çatlıyacağım bu ek sınava cevap anahtarı ne zaman yayınlanır sizce? ben bir kaç dersi çözdüm ama çok zor oluyor başa çıkaacak gibi değil
YARIN ARTIK SIRA BİZİM EK SINAVA SIRA GELİR YARIN GÜN İÇERİSİNDE SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANIR

Hocam bir haber yok heralde cevap anahtarı ile ilgili heyacan dorukta inşallah olur bugün
147 ARASAM SAÇMA OLURMU ACABA
Hocam Bir Deneyim Bu ARADA NUMARASI DEĞİŞTİ. 444 0 632
Pek Haberlerinin Olacağını Sannetmiyorum Ama Denemekte Zarar Yok.
Pek Haberlerinin Olacağını Sannetmiyorum Ama Denemekte Zarar Yok.
aradım resmi bir açıklama yok dediler
HOCAM SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM BUGÜN NORMALDE YAYINLAMALARI LAZIM FAKAT HALA SES SOLUK YOK HALBUKİ 2 OTURUMLUK BİR SINAVDA.