Dil ve anlatım muaf sorunu
Dil ve anlatım muaf sorunu
Arkadaşlar dil ve anlatım 1,2,3,4 dersleri var acaba bunların sadece birinden geçsek yetermi yoksa hepsindenmi geçmek lazım bilgi verirmisiniz.
Re: Dil ve anlatım muaf sorunu
Zorunlu derslerde kaç tane Dil Anlatım görüyorsan hepsinden geçmek zorundasın...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
bende dil ve anlatım 4-5-6-7-8 var şimdi hepsinden geçmek zorundamıyım yani ?Yns yazdı:Zorunlu derslerde kaç tane Dil Anlatım görüyorsan hepsinden geçmek zorundasın...

Evet 8'e kadar vermek zorundasın.Kaçış yok.murdoc yazdı:bende dil ve anlatım 4-5-6-7-8 var şimdi hepsinden geçmek zorundamıyım yani ?Yns yazdı:Zorunlu derslerde kaç tane Dil Anlatım görüyorsan hepsinden geçmek zorundasın...

peki 3 kere girdin kazanamadın o zaman ne olacak son sorumda bu..Yns yazdı:Evet 8'e kadar vermek zorundasın.Kaçış yok.murdoc yazdı:bende dil ve anlatım 4-5-6-7-8 var şimdi hepsinden geçmek zorundamıyım yani ?Yns yazdı:Zorunlu derslerde kaç tane Dil Anlatım görüyorsan hepsinden geçmek zorundasın...
3 kere girdin geçemedin 4. ye girersin 5. ye girersin.
Yani Dil Anlatım dersini 3 kere veremeyince Muaf dersler bölümüne geçmez başarıncaya kadar zorunlu dersler kısmında yer alacaktır.
O kadar zor bir ders de değil hani biraz baksan geçersin.Önyargıya gerek yok...
Yani Dil Anlatım dersini 3 kere veremeyince Muaf dersler bölümüne geçmez başarıncaya kadar zorunlu dersler kısmında yer alacaktır.

peki çok teşekkür ederim bilginiz için.Yns yazdı:3 kere girdin geçemedin 4. ye girersin 5. ye girersin.
dil ve anlatım bence aol'nin en en en kolay dersi
yapamam ön yargısı bırakıp biraz çalışırsan,bu çalışmayı testlerle desteklersen mutlaka 9 soru yapar geçersin,çok zor bişey değil gerçekten
dil ve anlatım 3'e çalışmaya vaktim olmamıştı 90 puan aldım
lise 1'de okuduğum 2 dönemde de bütün derslerim zayıftı bi tek dil ve anlatımım iyiydi iki kere 5 almıştım 
yapamam ön yargısı bırakıp biraz çalışırsan,bu çalışmayı testlerle desteklersen mutlaka 9 soru yapar geçersin,çok zor bişey değil gerçekten

dil ve anlatım 3'e çalışmaya vaktim olmamıştı 90 puan aldım

aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
Aynen gecen sene temmuzda çoklu ders seçerken full Dil ve anlatım 2 den 8 e kadar hepsini seçtim bi keredede verdim ben bile şaşırdım kendimehe-man yazdı:dil ve anlatım bence aol'nin en en en kolay dersi
yapamam ön yargısı bırakıp biraz çalışırsan,bu çalışmayı testlerle desteklersen mutlaka 9 soru yapar geçersin,çok zor bişey değil gerçekten![]()
dil ve anlatım 3'e çalışmaya vaktim olmamıştı 90 puan aldımlise 1'de okuduğum 2 dönemde de bütün derslerim zayıftı bi tek dil ve anlatımım iyiydi iki kere 5 almıştım

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
gercek mi buYns yazdı:3 kere girdin geçemedin 4. ye girersin 5. ye girersin.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
-
tek zorunlu dersim dil anlatım 8Yns yazdı: 10 Haz 2011, 22:48Evet 8'e kadar vermek zorundasın.Kaçış yok.murdoc yazdı:bende dil ve anlatım 4-5-6-7-8 var şimdi hepsinden geçmek zorundamıyım yani ?Yns yazdı:Zorunlu derslerde kaç tane Dil Anlatım görüyorsan hepsinden geçmek zorundasın...
8.dönem sınavında başırısız durumu ortaya çıkarsa muaf oluyormu ??
-
- Doktor
hans_peter yazdı: 13 Eki 2018, 13:45tek zorunlu dersim dil anlatım 8Yns yazdı: 10 Haz 2011, 22:48Evet 8'e kadar vermek zorundasın.Kaçış yok.murdoc yazdı: bende dil ve anlatım 4-5-6-7-8 var şimdi hepsinden geçmek zorundamıyım yani ?
8.dönem sınavında başırısız durumu ortaya çıkarsa muaf oluyormu ??
eğer yanın da (*) yani yıldız isareti varsa, muaf olamiyorsunuz muhakkak gecmeniz lazim. fakat yildiz isareti yok ise muaf olabilirsiniz.
Dil anlatım dersi kaldırılmadı mı nasıl öyle bi sınava girebiliyosunuz
Konu 2011'de açılmış hocam, konu sahibi arkadaş şu an mezun olmuştur hattayarenkv yazdı: 13 Eki 2018, 22:36 Dil anlatım dersi kaldırılmadı mı nasıl öyle bi sınava girebiliyosunuz

Arkadaşlar madem konu muaf, bende bir soruna değinmek istiyorum.
Yabancı Dil 8 dersine 3 defa girip kalmama rağmen muaf olmamış, bu sorun nasıl düzelir.
Yabancı Dil 8 dersine 3 defa girip kalmama rağmen muaf olmamış, bu sorun nasıl düzelir.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA