Umarm Aralık sınavı için tercih sorunu ha olur da bende mezun olurum.._cid_ yazdı: 18 Eki 2018, 18:53 Sınav açıklanmamış ama sistemde benim kredim yükselmiş ve mezun olmuşum![]()
Son 20 kredi

Umarm Aralık sınavı için tercih sorunu ha olur da bende mezun olurum.._cid_ yazdı: 18 Eki 2018, 18:53 Sınav açıklanmamış ama sistemde benim kredim yükselmiş ve mezun olmuşum![]()
Yarın falan sınav sonuçlarını açıklarlarsa, biz de ders seçebiliriz bence. Umarım öyle olur da kimse mağdur olmaz.
bluedy yazdı: 18 Eki 2018, 20:15Yarın falan sınav sonuçlarını açıklarlarsa, biz de ders seçebiliriz bence. Umarım öyle olur da kimse mağdur olmaz.
Hocam benim de 2 tane zorunlu dersim vardı, ek sınav ile muaf olacaktı ama şu an 1 zorunlu ders var hangi ders olduğunu da göremiyorum. Umarım yeni bir ders eklemediler.servetinanc yazdı: 18 Eki 2018, 20:16 benim de mezun olmama 4 kredi kalmis, umarim zorunlu ders eklemezler. suan sıfır zorunlu dersim var ve sacma dersler eklicekler diye korkuyorum.
Cümlemize hocam. Hayırlı, uğurlu olsun bu arada_cid_ yazdı: 18 Eki 2018, 21:16 Allah hepinize kolaylık versin. Derslerden alınan notlarda görülüyor. 2 dönem sınavı ve bir ek sınav ile 44 dersi vererek mezun oldum Allah hepinize de kolaylıkla nasip etsin inşallah.
Resmi açıklamadan sonra düzelmesi lazım ben hiç bir dersten muaf olmadığım için bilemiyorum ama merak etme düzelir bence.
Umarım hocam.._cid_ yazdı: 19 Eki 2018, 00:35Resmi açıklamadan sonra düzelmesi lazım ben hiç bir dersten muaf olmadığım için bilemiyorum ama merak etme düzelir bence.
Tebrikler yolun açık olsunAdemyl1 yazdı: 19 Eki 2018, 00:57 Aaacaayip mutluyum arkadaşlar, alırım bi tebrik olsunuzunuuu
Ek sınav ile 13 kredi alır mıyım acaba diyordum 32 kredi almışım artık mezunumİnşallah tez zaman da mezun olmayanlarda olur arkadaşlar
![]()