Krediler sisteme yükleniyor :)
Krediler sisteme yükleniyor :)
Herkese selam, 169 kredim vardı ve mezun olabilmek için 23 krediye ihtiyacım vardı ama başarabileceğimden emin değildim. Az önce kontrol ettim sisteme krediler yüklenmeye başlanmış ve 198 kredi ile mezun oluyorum. Umarım sizler de en kısa zamanda mezun olursunuz
Ek sınavda başarılı olamazsam diye kayıt yenileme yapmıştım, şimdi ne olacak ?

Re: Krediler sisteme yükleniyor :)
Ay çok tebrik ederim darısı başıma inşallah. Sorunun cevabından da emin değilim ama bankaya yatırdığın ücreti geri alabilirsin diye tahmin ediyorum.
Milli egitim doner sermayesi senin tc ne ziraat bankasina aktaracak. Aktarilinca cep teline sms gelecek.Menthol yazdı: 18 Eki 2018, 21:48 Herkese selam, 169 kredim vardı ve mezun olabilmek için 23 krediye ihtiyacım vardı ama başarabileceğimden emin değildim. Az önce kontrol ettim sisteme krediler yüklenmeye başlanmış ve 198 kredi ile mezun oluyorum. Umarım sizler de en kısa zamanda mezun olursunuzEk sınavda başarılı olamazsam diye kayıt yenileme yapmıştım, şimdi ne olacak ?
TeşekkürlerBeydanurr yazdı: 18 Eki 2018, 22:33 Ay çok tebrik ederim darısı başıma inşallah. Sorunun cevabından da emin değilim ama bankaya yatırdığın ücreti geri alabilirsin diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederimsenator yazdı: 19 Eki 2018, 00:49Milli egitim doner sermayesi senin tc ne ziraat bankasina aktaracak. Aktarilinca cep teline sms gelecek.Menthol yazdı: 18 Eki 2018, 21:48 Herkese selam, 169 kredim vardı ve mezun olabilmek için 23 krediye ihtiyacım vardı ama başarabileceğimden emin değildim. Az önce kontrol ettim sisteme krediler yüklenmeye başlanmış ve 198 kredi ile mezun oluyorum. Umarım sizler de en kısa zamanda mezun olursunuzEk sınavda başarılı olamazsam diye kayıt yenileme yapmıştım, şimdi ne olacak ?

Bu Bilgiyi Nereden Öğrendiniz Hocam ?senator yazdı: 19 Eki 2018, 00:49 Milli egitim doner sermayesi senin tc ne ziraat bankasina aktaracak. Aktarilinca cep teline sms gelecek.
Açık Öğretim Okulları öğrencilerimizin sehven/yanlışlıkla yatırmış olduğu ücretler, herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın MEB Döner Sermaye İşletmesi tarafından ilgililerin hesabına aktarılmaktadır. Açık Öğretim Okulları öğrencilerimiz hangi bankaya para yatırmış olurlarsa olsunlar, iadeler yalnızca T.C. Ziraat Bankası’nın merkezi ödeme sistemi aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.
İade işlemi gerçekleştiğinde, Açık Öğretim Okulları öğrencilerimizin ücret yatırırken girmiş olduğu cep telefonu numarasına bilgilendirme mesajı gönderilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin ücret yatırırken geçerli ve güncel bir cep telefonu numarası bildirmesi zorunludur.
İade işlemi gerçekleştiğinde, Açık Öğretim Okulları öğrencilerimizin ücret yatırırken girmiş olduğu cep telefonu numarasına bilgilendirme mesajı gönderilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin ücret yatırırken geçerli ve güncel bir cep telefonu numarası bildirmesi zorunludur.