444 0 632 aramanız gerekli.quarrox1 yazdı: 21 Eki 2018, 17:09Hocam cevabınızı yeni gördüm denedim ama malesef yine 30 kredilik seçti küçük bir sorun var sistemde sanırım 171'i arayıp sorsam iyi olucak![]()
2017/4.Dönem (EK SINAV) SONUÇLARI AÇIKLANDI !
Re: 2017/4.Dönem (EK SINAV) SONUÇLARI AÇIKLANDI !
Dostum 2018-1 dönem kayıt yenileme ücretini yatırdıysan bu sebbele aktif gözükmekte imiş.Bakalnlık tarafaından bu konu ile ilgili duyuru yayınlanacağını kısa zamanda düzeleceğini söylediler.
Bilgi için çok teşekkür ederimsenator yazdı: 22 Eki 2018, 14:55Dostum 2018-1 dönem kayıt yenileme ücretini yatırdıysan bu sebbele aktif gözükmekte imiş.Bakalnlık tarafaından bu konu ile ilgili duyuru yayınlanacağını kısa zamanda düzeleceğini söylediler.
ek sınava girerek başarılı olup + 2017-4 mezuniyet ŞARTLARINI da taşıyan öğrenciler, karşılarına çıkan bu derslerden MUAF´tırlar.
Mezuniyet incelemelerinin bir hafta içinde bitirilmesi planlanmakta olup, mezuniyete hak kazanmış olan öğrencilerden bu dersler silinecektir.
Mezuniyet incelemeleri bittikten sonra "Öğrencilik Durumu" MEZUN şekline dönüşen öğrenciler; acil diploma ihtiyaçlarında Bilgi Yönetim Sistemimizden ve yüz yüze eğitim kurumlarından ÇIKMA BELGESİ veya e-devletten MEZUNİYET BELGESİ alıp tüm resmi işlerinde kullanabilirler.
Mezuniyet incelemelerinin bir hafta içinde bitirilmesi planlanmakta olup, mezuniyete hak kazanmış olan öğrencilerden bu dersler silinecektir.
Mezuniyet incelemeleri bittikten sonra "Öğrencilik Durumu" MEZUN şekline dönüşen öğrenciler; acil diploma ihtiyaçlarında Bilgi Yönetim Sistemimizden ve yüz yüze eğitim kurumlarından ÇIKMA BELGESİ veya e-devletten MEZUNİYET BELGESİ alıp tüm resmi işlerinde kullanabilirler.
Ayrıca çıkma belgelerinin aslını üniversitesi harici hiç bir yere vermeyiniz.
Çünkü diplomaları alırken bu çıkma belgelerinin aslını halk eğitim geri alacağından dolayı, vereceğiniz kurumlara aslı gibidir yaparak fotokopilerini veriniz.
Çünkü diplomaları alırken bu çıkma belgelerinin aslını halk eğitim geri alacağından dolayı, vereceğiniz kurumlara aslı gibidir yaparak fotokopilerini veriniz.
Arkadaşlar Mezuniyetler sisteme işlenmeye başlandı.senator yazdı: 23 Eki 2018, 10:42 ek sınava girerek başarılı olup + 2017-4 mezuniyet ŞARTLARINI da taşıyan öğrenciler, karşılarına çıkan bu derslerden MUAF´tırlar.