Müfredat Değişti Ne Yapmam Gerekiyor?
Müfredat Değişti Ne Yapmam Gerekiyor?
Merhaba müfredat değişti online test çözmek fayda görürmü hala
Re: müfredat değişti ne yapmam gerekiyor
İnternette AÇIK LİSE İÇİN ONLİNE TEST VARMI ?
AOL'ün Resmi Sayfasındaki Test Kısmı Kapalı Hala ..
ve Şöyle Düşünürsek Şimdi Sınava Gireceğiniz Derslerin Tüm Konu Başlıklarına Çalıştıysanız, İnternetdeki Testler Sizi Sadece Alıştırma Ve Pratikleştirir. Çıkmış Sorular VS Olsa İdi O Zaman Durum Farklı Olurdu Şuan Kitaptan Tekrar Yapmak ve YKS Gibi Soru Bankası Bulmak EN İyi Alternatif Olur.
İnternette Öyle Yeni Kitaplara Göre Hazırlanmış Online Test Olacağını Pek Sannetmiyorum.
ve Şöyle Düşünürsek Şimdi Sınava Gireceğiniz Derslerin Tüm Konu Başlıklarına Çalıştıysanız, İnternetdeki Testler Sizi Sadece Alıştırma Ve Pratikleştirir. Çıkmış Sorular VS Olsa İdi O Zaman Durum Farklı Olurdu Şuan Kitaptan Tekrar Yapmak ve YKS Gibi Soru Bankası Bulmak EN İyi Alternatif Olur.
İnternette Öyle Yeni Kitaplara Göre Hazırlanmış Online Test Olacağını Pek Sannetmiyorum.
Re: müfredat değişti ne yapmam gerekiyor
Online test derken ondan bahsettim çıkmış sorular ben anlamadım şindi farklı testmi var çıkmış sorulardan çalışıyorum zaten benJezxy yazdı: 21 Kas 2018, 17:09 İnternette AÇIK LİSE İÇİN ONLİNE TEST VARMI ?
Re: Müfredat Değişti Ne Yapmam Gerekiyor?
Çıkmış sorulardan çalışmamızın sakıncası yok yani
Ben Online Test Derken = http://aok.meb.gov.tr/cevrimici-testler/index.php
Burayı Kastettim ...
Çıkmış Sorular İse Müfredatdan Dolayı Sadece Size 5 6 Soruda Falan Yardım Ederse Eder.
Bu Senenin Sınavına Mutlaka Dışardan Bir Konu Anlatım veya Soru Bankası Şart.
Burayı Kastettim ...
Çıkmış Sorular İse Müfredatdan Dolayı Sadece Size 5 6 Soruda Falan Yardım Ederse Eder.
Bu Senenin Sınavına Mutlaka Dışardan Bir Konu Anlatım veya Soru Bankası Şart.
Peki teşekkürler