Çevrimiçi Test
Çevrimiçi Test
Arkadaşlar açık ögretimimn resmi sitesinde hala test bölümü açılmadı. aradım sordum ilgili bayan sınava kadar açılacak dedi fakat çok az bir süre kaldı. bu kadar zor mu bunları siteye yüklemek? sizin bir bilginiz var mı ?
Re: Çevrimiçi Test
Şimdi O TEST SAYFASI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 3 4 AYDIR
"Çevrim İçi Testler Sayfamız Güncellenmektedir."
Yazısı Var ... ve Ben Sürekli Bakıyorum Yani Takip Ediyorum Gelişme Var Mı Diye ! Ama Durum Böyle.
Siteye Soruları Aktarmak Yani Yüklemek Hadi Kitapların Sayısından Dolayı ve Memur Çalışma Düzenine Göre
1 Ay Vakit Alır.
Önemli Olan Bu Soruları Öğretmenler Hazırladı Mı ?
Siteye Aktarımı Bahsettiğim Üzere Vakit Alabilir Ama Eğer Öğretmenler Daha Henüz Soruları Hazırlamadı İse Bu Güncelleme Daha Üzün Sürebilir.
"Çevrim İçi Testler Sayfamız Güncellenmektedir."
Yazısı Var ... ve Ben Sürekli Bakıyorum Yani Takip Ediyorum Gelişme Var Mı Diye ! Ama Durum Böyle.
Siteye Soruları Aktarmak Yani Yüklemek Hadi Kitapların Sayısından Dolayı ve Memur Çalışma Düzenine Göre

Önemli Olan Bu Soruları Öğretmenler Hazırladı Mı ?
Siteye Aktarımı Bahsettiğim Üzere Vakit Alabilir Ama Eğer Öğretmenler Daha Henüz Soruları Hazırlamadı İse Bu Güncelleme Daha Üzün Sürebilir.
ben aradım orada çalışan bayan sınavdan önce hazır olur dedi. hala bekliyoruz. =)
Resmi olmayan AÖL sitelerinde bile bir sürü test var, resmi AÖL sitesine test yüklemek bu kadar uzun sürüyorsa vay be...