istdqn dersten qrebLrsn kaldkLarndanda dqerLerndende...havva41 yazdı:arkadaşlar kaldığımız dersten ne zaman sınava giricez yani bizim dönemimizi etkilecekmi mayısta sadece kaldığım derstenmi giricem yardım edin cevap bekliyorum(
sınav sonucu
Re: sınav sonucu
߀$İKTA$
ARKADAŞLAR DÖNEM:7
TOPLAM KREDİ:154
ALAN KREDİSİ:63
2. DÖNEM SONUNDA MEZUN OLURMUYUM?
BU YIL BİTERMİ LİSE
BU YIL BİTERMİ LİSE
Kaç yıllık sistemdesin?
4 yıllıksan 30 kredi alsan 154+30= 184 olmuyor yaniMAVİŞ yazdı:ARKADAŞLAR DÖNEM:7
BU YIL BİTERMİ LİSE
3 yıllıksan zaten 144 de mezun olunuyor
4 YILLIK OKUYORUM 

Yıl sonundaki ek sınavı takip et.
192 kredi olması gerekiyor
en fazla 30 kredi seçebiliyoruz o yüzden seneye anca mezunsun
en fazla 30 kredi seçebiliyoruz o yüzden seneye anca mezunsun
ultra ek sınav 3 yıllıklara yapılıyor diye biliyorumultra yazdı:Yıl sonundaki ek sınavı takip et.

4 senelikler ilk mezunlarını bu sene verecekleri için onlar içinde ek sınav olacaktır.
İNŞALLAh ek sınav vardır
inşallah o zaman bu sınava iyi çalısın derim maviş 30 krediyi birden almalısın
çalışmam mı yeterki bitsin, hepimiz yakın zamanda mezun oluruz inşallah arkadaşlar.
İnş, maviş yeterince uzadı bu aöl macerası artık sonlansın istiyorum 30 kredim kaldı...
az kalmış ultra. birazdaha dişimizi sıkcaz, gerçi artık diş kalmadı. ama ne olursa olsun bizden kaçmaz 

yani 2. dönem dersleri seçebilcem kaldığım derstende 2. dönem derslerinde giricem sınava yanisaLLy yazdı:istdqn dersten qrebLrsn kaldkLarndanda dqerLerndende...havva41 yazdı:arkadaşlar kaldığımız dersten ne zaman sınava giricez yani bizim dönemimizi etkilecekmi mayısta sadece kaldığım derstenmi giricem yardım edin cevap bekliyorum(