Gerçekten tebrik ediyorum sizi çalışma metodlarınızı ve marematik merakı nasıl oluştururum diye tavsiyelerinizi dinlemek isterim özeldenKöylü Kızı yazdı: 13 Haz 2019, 11:09 2015 açıklise mezunuyum. Açıklise güzeldir. Zor değil çalışın yaparsınız.
Ben şuan üniversite okuyorum matematik bölümü 3. Sınıfım seneye 1.likle bitirmeyi hedefliyorum o yönde ilerliyorum inşAllah. Bölüm zor doğru açıkliseden geldim diye hayret edenler oluyor ama imkansız diye bişey yok çalışan herkes yapar istediğiniz bölümü okuyabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum...![]()
Teşekkür ediyorum tabi elimden geldiğince yardımcı olurumzanalh yazdı: 20 Haz 2019, 01:53Gerçekten tebrik ediyorum sizi çalışma metodlarınızı ve marematik merakı nasıl oluştururum diye tavsiyelerinizi dinlemek isterim özeldenKöylü Kızı yazdı: 13 Haz 2019, 11:09 2015 açıklise mezunuyum. Açıklise güzeldir. Zor değil çalışın yaparsınız.
Ben şuan üniversite okuyorum matematik bölümü 3. Sınıfım seneye 1.likle bitirmeyi hedefliyorum o yönde ilerliyorum inşAllah. Bölüm zor doğru açıkliseden geldim diye hayret edenler oluyor ama imkansız diye bişey yok çalışan herkes yapar istediğiniz bölümü okuyabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum...![]()
Tebrikler inşAllah hayallerinize kavuşursunuz.unal789 yazdı: 16 Eyl 2019, 21:34 2017 açık lise mezunuyum ve şuan 2 sınıf tıp fakültesi öğrencisiyim. 10 sınıfta açık liseye geçmiştim çevremdekiler çok zor 10 senede mezun olamazsın demişlerdi ama ben yılmadım çalıştım arkadaşlarım 2 senede mezun oldu ben 1 senede mezun oldum yani 4 senelik liseyi 3 senede bitirdim. Tek hedefim kanada da iyi bir hekim olmak çünkü yurt dışı benim hayalim.