Arkadaşlar Sanırım Sınav Sonuçları Belli Oldu...
Arkadaşlar Sanırım Sınav Sonuçları Belli Oldu...
burda bir arkadaş yazmış yazmış zorunlu derslerim yokolmuş diye bende hemen öğrenci girişi yapıp girdim bu dönem cevap anahtarlarına bakmıştım geçmeyi beklediğim dersler zorunlu dersler listesinde yok kalmayı beklediğim 3-4 ders ise zorunlu dersler listesinde vardı
örneğin 1 soru ile kaybedeceğimi bildiğim dil ve anlatımdan kalmışımki listede vardı ama edebiyat 1 den geçecektim o yok listede edebiyat 2 var 1 yoktu.sanırım sisteme girilmiş..
örneğin 1 soru ile kaybedeceğimi bildiğim dil ve anlatımdan kalmışımki listede vardı ama edebiyat 1 den geçecektim o yok listede edebiyat 2 var 1 yoktu.sanırım sisteme girilmiş..
Re: Arkadaşlar Sanırım Sınav Sonuçları Belli Oldu...
beklemediğim 1 ders kimyadanda kalmışım sınırda oldugum 1 soru ile kaybettiğim biyoloji dil anlatım onlardanda kalmışım
şuan 40 kredinin 27 kredisini aldım görünüyor
biyoloji kimya matematik dil anlatım coğrafya milli güvenlik 1 kalmışım
( ne tuhaf milli güvenlik 2 geçmişim 1 den kalmışım 
kimyayıda geçicem sanıyodummm pufff
şuan resmi olmayan kayıtlarım bunlar.acaba seçmeli derslerden kalmayı beklediğim hiç ders yoktu onlardada varmıdır.onlarda yoksa 27 kredi aldım bu dönem
şuan 40 kredinin 27 kredisini aldım görünüyor
biyoloji kimya matematik dil anlatım coğrafya milli güvenlik 1 kalmışım

kimyayıda geçicem sanıyodummm pufff
şuan resmi olmayan kayıtlarım bunlar.acaba seçmeli derslerden kalmayı beklediğim hiç ders yoktu onlardada varmıdır.onlarda yoksa 27 kredi aldım bu dönem

bende sisteme cuma günü sabah giriş yaptığımda zorunlu derslerden sınava girdiklerimin kaldırıldığını görmüştüm,zaten hepsini geçmiş olmam gerekiyor. Ayrıca başka bir konudada arkadaşlar bu konu hakkında yazmışlardı herkesin zorunlu dersler bölümünde düzeltmeler olmuş ve kredi bilgileri,başarılı dersler,başarısız dersler bölümüde kaldırılmıştı ,ne kadar geçerli belli değil sonradan yine değişme olabilir...sabırsızlanmaya gerek yok zaten açıklayacaklar ben değil onlar düşünsün ben şuan hangi derslerden sınava gireceğimi kendim bildiğim için çalışmaya başladım herkes öyle yapması gerekiyor bence boşa vakit geçirmeyin 2 ders aradan çıkarsanız kardir...
arkadaşlar ben mezun olmuşum hayırlısı ile..145 krdi ile yani 1 kredi ile geçmişim..
bunu da seçmeli derslere borçluyum..
bu da demekki..kredi alabileceğiniz seçmeli dersleri mutlaka seçiniz...
bunu da seçmeli derslere borçluyum..
bu da demekki..kredi alabileceğiniz seçmeli dersleri mutlaka seçiniz...
benim zorunlulardan mat-2 ve inanamıyorum o kadar çalışmıştım ınkılaptan kalmışım sanırım onlar listede duruyor...neyse sağlık olsun 13 taneden 11 i geçmişim
deniz yazdı:benim zorunlulardan mat-2 ve inanamıyorum o kadar çalışmıştım ınkılaptan kalmışım sanırım onlar listede duruyor...neyse sağlık olsun 13 taneden 11 i geçmişim
13/ 11 iyi başarı tebrikler
teşekkür ederim ama kendime çok kızıyorum sözel bir dersten kalmamam lazımdı ama öss girebiliyor olmam moralimi düzeltti..5.dönemimde mezun olcam darısı herkesin başına
deniz öss giriş prosedürün nedir..deniz yazdı:teşekkür ederim ama kendime çok kızıyorum sözel bir dersten kalmamam lazımdı ama öss girebiliyor olmam moralimi düzeltti..5.dönemimde mezun olcam darısı herkesin başına
halk eğitim merkezine ulaşmaya çalışıyorum ama nafile..
yani bir liseye gidip formu almak ve doldurmak yeterlimi.. bilgin varmı.?
ah keşke bilsem bende kayıt olmaya gittiğimde detaylı öğrenicem şuan öss ile ilgili hiç bir bilgim yokçötenek yazdı:deniz öss giriş prosedürün nedir..deniz yazdı:teşekkür ederim ama kendime çok kızıyorum sözel bir dersten kalmamam lazımdı ama öss girebiliyor olmam moralimi düzeltti..5.dönemimde mezun olcam darısı herkesin başına
halk eğitim merkezine ulaşmaya çalışıyorum ama nafile..
yani bir liseye gidip formu almak ve doldurmak yeterlimi.. bilgin varmı.?
öğrenen ,öğrenmeyene anlatsın..
ben nette kitapcık buldum.indirdim.
ben nette kitapcık buldum.indirdim.
tamam bize anlatırsın o zman:)))